Seger i premiären

Inlagd: 19 september 2010, kl 23:56

Det blev seger i seriepremiären, trots att spelet stundtals låste sig lite.

Vi började dock premiärmatchen bra, höll i bollen och kunde ta tag i taktpinnen direkt från start. Redan efter 2:38 kunde förra årets poängkung Johan Lakfors, från en position mitt i slottet, skyffla upp bollen i krysset. Då kändes det som om alla eventuella nervknutar skulle knytas upp. Och spelet fortsatte även bra och en dryg minut senare kunde kapten Leffler trycka in 2-0.
Efter det målet blev spelet dock lite statiskt. Vi slutade springa och hade, trots att vi hade mycket av spelet, svårt att få upp bollen i anfallszon. Att Boo KFUM dessutom backade hem ordentligt och bollade en del bakom eget mål, trots underläge, gjorde inte spelet öppnare.
Vi roterade då lite i laget, för att få igång spelet, och det gav resultat. Bränne kom in och rev och slet och kunde, efter hyfsat snygg pass från coachen, på typiskt Bränne-manér trycka in 3-0 strax före paus.

Vi var dock inte nöjda, trots 3-0 i paus. I andra skulle vi öka takten och trycka på ytterligare. Det gick sådär.

Vi lyckades dock trycka in både 4-0, efter ett solo av coachen (vilket firades med att bänka sig själv), och 5-0 efter att kapten Leffler stått på rätt ställe igen. Trots att spelet inte riktigt fungerade helt, så gick vi ändå till andra pausvila med ledning 5-0. Skottet till 4-0 kan dessutom vara det hårdaste i eriksdalshallens historia. Men det är bara en teori.

I tredje perioden gick vi äntligen in och spelade precis så bra som vi kan. I exakt tre byten. Sen vek vi ner oss fullständigt och Boo kunde komma in i matchen. Dels glömde vi ta jobbet och dels la vi alldeles för stor negativ fokus på domaren, trots att han dömde i inlånade djurgårdsshorts.

Boo kunde reducera inte mindre en tre gånger innan perioden var till ända. Segersiffrorna skrevs till slut till 5-3. Det positiva att ta med sig från matchen är att vi vinner trots att vi inte gör en bra match. Även Berkvalls hårda defensiva jobb är värt att lyftas fram - riktigt bra insats! Hans bössa var dock minst sagt medioker när han gled fram och lossade den.

Det finns dock en del att jobba med till nästa match om vi ska vinna serien. Vilket ändå 70% av dem som röstat på hemsidan tror att vi ska göra. Sen hur oberoende den mätningen är, får ni avgöra själva. Men som coach tror jag fortsatt stenhårt på att vi når målet.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130611
Genereringstid
0,0313 sekunder