Nyförvärv klara

Inlagd: 9 september 2010, kl 12:49

Vi har nu gjort klart med nyförvärven inför säsongen. Vi har inte bara förstärkt på de platser där det behövts, utan även fått in kvalitéer i laget som tidigare saknats.

Vi har förstärkt laget i samtliga lagdelar. Fått in både lite ytterligare spetskompetens framåt och mer fysik och stabilitet i försvaret.
Här nedan följer en kort presentation av våra nyförvärv.

Viktor Kron
En riktig bolltrollare som vi hämtat från Vällingby. Lite av Djurgårdens svar på Zlatan. Gör även en hel del poäng och är, enligt flertalet bettingsajter, favorit att vinna poängligan i division 4 östra i år

Jakob Holm
En stor och fysiskt spelande back med förflutet i Smålands stadslag. Bidrar främst med sitt fysiska försvarsspel, men har även en hyffsad bössa när han följer med upp i anfallen.

Mikael Berkvall
Kapten i sitt SIL-lag en och stor lagspelare. Även han en fysiskt spelande back, vilket vi tidigare saknat. Spelar enkelt och offrar sig alltid stenhårt för laget.

Truls Gustafsson
En mycket duktig tvåvägsback, med förflutet i både norska Elitserien och svenska division 1. Har bra spelblick och följer gärna med upp i anfallen, men är samtidigt benhård i defensiven.

Markus Modig
En bollbegåvning som, trots att han inte lirat så länge, har imponerat stort på tränarteamet under försäsongen. Kan växa ut till en riktigt vass forward.

Mats Boström
En solid målvakt som vi hämtat från blekinge. Anslöt sent till truppen, men har imponerat det lilla han hunnit visa upp.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130612
Genereringstid
0,0313 sekunder