DIF vs. Kvarnbergsplan 8-4

Inlagd: 11 augusti 2010, kl 01:38

Det blev alltså seger i genrepet inför Prag. Kvarnbergsplan betvingades på bortaplan med 8-4.

Första nedsläpp - vunnen tekning och bollen bak till back. 31 sekunder av bollinnehav senare ligger bollen i nätmaskorna bakom Kvarnbergsplans keeper. En ganska hyfsad start på fajten alltså, Lakfors premiärmålskytt.

Även efter målet såg det ut på ungefär samma sätt, vi dominerade bollinnehavet stort och rullade runt riktigt bra. Men innebandy handlar ju om att göra mål och dom var det Kvarnbergsplan som gjorde. Båda deras två första anfall resulterade i mål, det andra efter ett snyggt litet enhands-solo rakt igenom ett passivt Djurgårdsförvar.
Vi hann dock kvittera innan pausvilan efter det att, den för dagen väldigt offensivinriktade, förstalinan slagit till igen.

I andra tog vi över än mer och nu fick vi även in bollen. Vi kunde glida ifrån till 5-2-ledning innan perioden var till ända, mycket tack vare Kron som dunkade in två skott i samma kryss.

I början av tredje såg det ut som i andra, vi ägde boll och skapade en hel del lägen. Att siffrorna började rinna iväg var på intet sätt orättvist, även om Kvarnbergsplan var vassa i sina kontringar.
Ett par minuter före slutet hade vi ledningen med 8-2 och blev väl då lite för kaxiga och började leta avgörande passningar direkt. Vilket straffar sig mot ett kontringsstarkt lag, och Kvarnbergsplan kunde då reducera 2 gånger om.

8-4 känns ändå som ett fullt okej genrep att ha med sig till Prag. Spelet var stundtals riktigt bra, men framförallt i försvaret finns det en del att jobba med.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130613
Genereringstid
0,0156 sekunder