Intervju med coachen

Inlagd: 27 augusti 2010, kl 15:02

Liten intervju med headcoachen Anton Ingemarsson, som återvänt till klubben efter en säsongs frånvaro. Han återvänder nu som spelande tränare.

Vad fick dig att återvända till Djurgården?Det var min agent (Johan Lakfors) som låg på mig om en comeback och när han lade fram idén om en återkomst som spelande tränare så fanns det inte så mycket att tveka på. Både klubben och jag nappade snabbt på det och fick klart allt inom några dagar.

Hur känns det att vara tillbaka som spelande tränare?
Jävligt roligt! Det ska bli riktigt kul att få testa sina idéer och se hur bra laget faktiskt kan bli när tränaren kan en del innebandy och inte bara står och skriker. Tänkte adaptera namnet "the chosen one", alla stora tränare behöver ju ett passande epitet.

Hur ser truppen ut inför säsongen?
Truppen ser grymt intressant ut! Tycker vi har både topparna och bredden. Samtliga spelare i truppen just nu konkurrerar om en startplats, vilket kanske inte varit fallet tidigare.

Vad är målsättningen för säsongen?
Att vinna serien.

Vem i laget blir årets utropstecken?
Tycker det är dags för Åberg (36 år ung, red anm.) att slå igenom. Gör han det inte i år känns det lite som det aldrig kommer hända...

Hur mycket kommer du själv bidra som spelare?
Det beror givetvis på hur truppen ser ut från match till match, men tanken är att ta ett halvt steg tillbaka. Lite lär jag spela, men absolut inte varje byte av varje match. Fokus kommer snarare ligga på att coacha laget. Startar jag en match, så kommer det alltid finnas en spelare som går in och lastar av mig, så jag kan stå bakom bänken en del också.

Hur tror du det kommer gå för er i Czech Open i Prag nästa vecka?
Vill ju gärna säga att vi vinner hela skiten, men med tanke på att vi är tillbaka i Sverige innan finalen spelas så kan det bli svårt. Förhoppningsvis lirar vi i alla fall bättre än förra året, då vi väl inte hade vår bästa vecka. I alla fall inte innebandymässigt.

Slutligen, vad önskar du dig mest av allt just nu?
Fred på jorden.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
125619
Genereringstid
0,0313 sekunder