Mot nya höjder!

Inlagd: 7 november 2008

Strax söder om söder, närmare bestämt i Liljeholmshallen tilldrog sig sent på fredag eftermiddag en batalj mellan tvenne tjejlag i innebandy.

Vi kom till sporthallen med ett decimerat lag (halva laget borta) och siktet inställt på att det skulle bli en hård och slitsam kamp med mycket springa, få byten och korta pauser. Med 6 spelare på plan och 1 på avbytarbänken kunde det inte bli annat.

Jag vet inte om någon av våra 7 spelare som var med tänkte tanken på vinst när vi först klev in på plan men det dröjde bara drygt 1 minut så satte vi första målet. Ett par minuter senare ytterligare ett och så ännu ett. Plötsligt stod det 0-3 och hoppet började nog tändas hos de flesta djurgårdare.

Vi fick till det och bollen gick vår väg, hela vägen. Vi låg på och gav inte Högalidstjejerna mycket utrymme och alla i vårt lag gjorde ett toppenjobb, på alla positioner. Clara, Emma, Frida W, Johanna, Viktoria - Alla fick chansen att göra mål. My, som för ovanlighetens skull spelade som utespelare, fick till ett par riktigt bra målpassningar. Överlag fungerade vårt passningsspel väldigt bra och försvarsspelet lika så. Anna som gjorde sin målvaktsdebut i matchsammanhang gjorde det med den äran. Hon höll nollan matchen igenom. Grattis Anna!

Första perioden slutade 0-6 och även om man inte ska ta ut något i förskott, så kände nog alla en viss segervittring och andra perioden gick vi från klarhet till klarhet och periodsiffrorna 0-10 talar sitt tydliga språk.

När slutsignalen ljöd och resultattavlan visade 0-16 till vår favör var det ett glädjefyllt gäng tjejer som ställde upp på linje för att tacka motståndarna och domarna med tre starka bokstäver: D.I.F.

Grattis tjejer! Ni var bäst i dag.

Peter Johansson - Lagledare DIF IBF F97

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-01-06
Besökare
60982
Genereringstid
0,0313 sekunder