FBI Tullinge VS DIF IBF F97

Inlagd: 5 oktober 2008

Lördagen den 20/9 2008 började tidigt, tidigt för ett gäng entusiastiska 11- och 12-åriga tjejer från djurgårdens innebandyförening.

I Tullinge, söder om söder, skulle säsongens första match mot FBI Tullinge gå av stapeln och 08:45 ljöd så domarens startsignal.

Det tog bara ett par tre minuter in i första perioden så satte våra blåa tjejer första målet. Målskytt var nr. 10 Frida Willix och det såg oerhört bra ut, spelet var högt uppdrivet, bra tempo och vi låg på och pressade Tullinge på deras egen planhalva och hade flera fina chanser som tyvärr inte nådde riktigt ända fram.

Efter drygt halva första perioden kom så första bakslaget, ett onödigt självmål. Det är sådant som händer och som man inte kan göra något åt. En olyckshändelse helt enkelt. Det dröjde några minuter, så lyckades motståndarlaget få in sitt första riktiga mål.
Första perioden fortsatte sedan med att FBI Tullinge lyckades peta in ytterligare två mål.

Det stod 4-1 i halvtid och andra perioden inledde Tullinge oerhört starkt, de pressade på mer och mer och fick belöning genom ytterligare ett mål, det kändes väldigt tungt och även om vi genom nr. 11 Emma Dahlins försorg lyckades få till ett reduceringsmål en bit in i andra perioden, så gick luften liksom ur när det strax efter blev ytterligare ett självmål för oss.
Det blev ytterligare två mål för FBI Tullinge och de vann matchen med slutresultatet 8-2.

Matchen som helhet kan annars beskrivas som relativt jämn och våra tjejer tog för sig och gjorde bra ifrån sig, både vad det gäller i anfall och i försvarsspel. Det var ett trött, men samlat gäng som gick av plan. De hängande huvudena och ledsna anleten som speglade besvikelse över att ha förlorat matchen var inte att ta miste på, men alla verkade repa sig snabbt och man kunde trots förlusten ändå skratta och skämta ute på parkeringen, kort efter avslutad match. Och det är sunt, dessutom har vi nästa match att se fram emot redan om en vecka, då vi möter Huddinge IK.

Vid pennan: Peter Johansson/Lagledare DIF IBF F97


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-01-06
Besökare
60979
Genereringstid
0,0313 sekunder