En tredjeplats i TIS-cupen

Inlagd: 5 maj 2008

Säsongens sista cup-matcher för F97 avklarade.

För er som var med i Skarpängshallen i Täby den 3 maj, hoppas jag att ni fick tillräcklig behållning med er hem från dagens övningar. Ni gjorde alla fin-fina insatser och att vi tillslut hamnade på en hedersam tredjeplats tycker jag att vi kan vara nöjda med efter omständigheterna.

Det började lite skakigt mot Bele-Barkarby, som vann med 10-0, och vi fick kämpa oerhört hårt med bara en avbytare på bänken. Till andra matchen fick vi välbehövligt tillskott i form av Johanna och där satte vi minsann Hässelby på plats med 3-2 till vår favör. Våra tre mål i den matchen stod Johanna, Estelle och Frida W för. Här måste jag säga att allt verkligen fungerade för oss och bollen gick vår väg.

Sista matchen mot FBI Tullinge började väldigt lovande och hela första perioden var vi väldigt jämbördiga, därefter tog kämpandet ut sin rätt och inte undra på med tanke på att vi även i denna match bara hade en spelare på avbytarbänken. Som tur var kom Filippa med till sista matchen, utan henne hade vi inte haft någon avbytare alls. De fick in några snabba mål i början på andra perioden och innan slutsignalen gick så hann det bli 7-1 till Tullinge. Clara satte vårt enda mål i den matchen.

Vi hade My i målet i samtliga tre matcher och hon fick kämpa tappert, precis som alla andra och jag tycker att alla gjorde oerhört bra ifrån sig, slet och kämpade in i det sista. Viktoria och Emma var som iglar på bollen och bröt anfall efter anfall, Rebecca och Filippa lika så, Clara, Estelle, Frida W och Johanna, alla gjorde ni ert yttersta och ingen gav upp. All heder åt er.

Mellan matcherna hade vi gott om tid och jag hoppas att ni fick möjlighet till vila och avkoppling, tid att fylla på bränslereserverna, umgås med lagkamrater och sist men inte minst se på andra spännande innebandymatcher. Det spelades matcher lite varstans i Täby och våra gick av stapeln i Skarpängshallen.

I det stora hela tycker jag att vi skötte oss så bra vi kunde och vi jobbade som ett helt lag, fick till en hel del fina uppspel och hade oftast kontroll över vårt spel med passningar osv. Trots det räckte det inte riktigt ända fram och vi har flera saker som vi ska gå hem och öva mer på.

Jag vill ändå påstå att laget utvecklats enormt under den gångna säsongen, både som lag och spelarna individuellt. Nästa säsong kommer vi med övning och de erfarenheter vi hunnit få under detta år att kunna bjuda på mycket mera motstånd.

Vid tangenterna
Peter Johansson
Lagledare för DIF IBF F97
Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-01-06
Besökare
60980
Genereringstid
0,0156 sekunder