Rapport från HAIS-cupen

Inlagd: 1 maj 2008


Den 27 april var F97 och spelade cup i Västertorpshallen.

Först och främst vill jag börja med att tacka alla som var med och gjorde dagen till vad den blev – En riktigt rolig innebandydag.

Ni tjejer var strålande och kämpade oerhört tappert igenom FYRA matcher på en enda dag. Att orken tröt mot slutet är inte att undra på.

Många fina insatser fick vi se och även om slutresultaten i tre av dessa fyra matcher var till motståndarnas fördel, så tycker jag att alla kan ta åt sig äran av att ha kämpat sig igenom den här cupen och framför allt minnas de lyckade passningarna, räddningarna, markeringarna av motståndarna och målskotten. Definitivt ska ni minnas segerns sötma efter den tredje matchen mot Huddinge som slutade 3-2 till vår favör.

Sedan vill jag rikta ett stort tack till er föräldrar som ställde upp och skjutsade, hejade på och hjälpte till under dagen. Ett särskilt stort tack vill jag framföra till Dan Walker som såg till att tjejerna fick en välbehövlig lunch och till Mats Söderström som skötte om mat och dryckhanteringen vid lunchen – Stort tack. Och Linda Willix och Micke Wikström som försåg laget med välbehövlig frukt under hela dagen – Stort tack även till er.

Sist men inte minst vill jag framföra ett tack till lagets tränare Göran Magnusson och Maria Wiberg (stand-in för Kristin) som såg till att matcherna genomfördes med coachning. Spelarbyten, omplåstring och allt.

Hoppas att alla ni andra hade minst lika roligt som jag i dag.

Hälsningar

Peter Johansson
Lagledare DIF IBF F97

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-01-06
Besökare
60982
Genereringstid
0,0313 sekunder