Tvåsiffrig vinst mot TT

Inlagd: 7 mars 2009, kl 20:01

Det här är en av de bästa matcher jag har sett det här laget spela. Tyresö Trollbäcken hade inte en chans och matchen slutade 10-3.

Vi gick på tre backar, två centrar och tre forwardspar. Snacka om offensivt och det gav verkligen utdelning. Det var två saker som gjorde att vi vann idag:

1. Närkamperna. Vi var etta på bollen hela tiden. TT, med endast nio utespelare, kunde inte hänga med i samma tempo.

2. Skotten. Vi sköt oerhört mycket. Ingen skottstatistik fördes men målvakten i TT hade det svettigt idag.

Och sen spelade alla riktigt, riktigt bra. Lena var stabil i mål och plockade det mesta. Gittan styrde försvaret mästerligt och när hon inte gjorde dribblingsutflykter ända fram till mål, lugnade hon ner spelet när det behövdes. Med ett mål och en assist behåller hon sin ledning i skytteligan. Sandra slet som ett djur i alla lägen och så fort hon blev av med bollen, tog hon tillbaka den. Febe var säkerheten själv på backen och stoppade alla bollar på sin kant. Petra stänkte in tre baljor och visade även vilket passningsgeni hon är. Det finns inte heller något hörn hon inte är först in i. Sara kan inte göra en dålig match och det gjorde hon inte idag heller. Vilket dragskott den kvinnan har... Lotta hade kunnat göra säkert 5-6 mål idag. Hon var hela tiden på rätt ställe framför mål men keepern tog alla hennes skott utom två. Mari var det turbofart på idag. Hon jobbade stenhårt i alla lägen och sköt massor av skott. Hanna gjorde ett grymt snyggt mål och hade bud på fler med sitt vassa dragskott. Hon behöver bara lära sig exakt var målet står... ;) Virvelvinden Cilla låg bakom mycket idag och noterades för tre assist. Det gör ont att möta Jenny och idag var inget undantag. Hon äger bakom mål och hade vi haft mer trafik framför hade det kunna bli större siffror. Ia satte två sjukt snygga bollar i nättaket och kämpade som en galning för att få in fler.

Det här innebär att vi befäster vår ledning i serien inför den sista omgången. Spännande!

Till sist vill vi tacka domarna Lars Sundlöf och Rågher Godin för en bra insats och be TT om ursäkt för att vi inte gjorde en passiv tekning efter att bollen hade gått på domaren.

Matchfakta DIF - TT

Rapporterade: Kristin


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-04-02
Besökare
79859
Genereringstid
0,0332 sekunder