Nu leder vi serien

Inlagd: 12 oktober 2008

Ingarö - DIF 2-8

Det var en bit att åka ut till Ingarö. Men det var värt besväret för hallen kan vara en av Stockholms finaste. Och så vann vi. Då kan man åka hur långt som helst. Speciellt när resultatet blir serieledning (även om det är i en haltande tabell).

Dagen till ära gjorde Ulrika Johansson en mini-comeback i mål. Och som hon gjorde det. Det var som om tiden hade stått stilla. Hon var verkligen lika bra som förut. Vad har kvinnan gjort på sin mammaledighet egentligen?

Själva spelet gick lite trögt i början. Vi släppte in en kasse ganska tidigt och missade en straff. Och i det påföljande numerära överläget blev det tyvärr inte heller något mål.

Några minuter senare fick vi se en vild glädje då Acke Berglind gjorde sin första poäng i djurgårdströjan. Hon låg bakom 1-1 som Mia Ahonen (för dagen på forwardsplats) petade in.

Mari gjorde sen 1-2 innan vi gick till periodvila.

Den andra perioden blev märklig. Något hände med oss och vi började gnälla på domarna. Tyvärr så mycket att vi fick en tvåa. På valfri spelare som lagkaptenen skulle utse. Lite skum utvisning men det fanns väl en anledning antar jag. Hanna offrade sig och joggade över till utvisningsbåset.

Då passade vi på att spela ett utmärkt boxplay. Jenny V-S och Sibel Wolff lät knappast Ingarö låna bollen.

Sen kvitterade Ingarö till 2-2 efter 15.51 och vi ligger lite risigt till. Vi får även ett mål bortdömt. Men därefter vänder allt. Vi börjar spela riktigt bra och stänker in fem baljor innan slutsignalen ljuder i den tredje perioden. Tommila gör två, Mari gör ett till, Gittan, Skogen och jag gör varsitt.

Härligt med seger! Nu är det långt till nästa match så vi får koncentrera oss på lagfesten istället... ;-)

Rapporterade: KristinTillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-04-02
Besökare
79856
Genereringstid
0,0322 sekunder