Första förlusten

Inlagd: 5 oktober 2008

DIF - Tyresö Trollbäcken 1-7 (0-0, 0-4, 1-3)

Det är inte lika roligt att skriva matchreferat efter en förlust. Det är bara att erkänna. Men trots förlusten gjorde vi faktiskt en riktigt bra match. Det låter kanske konstigt. Men vi spelade mycket organiserat i första perioden. Det var kanske en av de bästa perioder jag har sett det här C-laget spela. Vi hade bra målvaktsspel, bra uppspel, långa anfall, mycket skott och bra försvar. Tyvärr petade vi inte in de chanser vi fick i första perioden som slutade 0-0.

Vi sneglade på TT:s bänk där det satt tre avbytare och hoppades att de skulle krokna i den andra perioden. Vi hade ju tre kedjor och två backpar. Men det blev tvärtom. Fyra baljor lät vi dem göra. Vi gick lite för högt upp i banan med hela laget, antagligen inspirerade av det lysande spelet i den första perioden, blottade oss bakåt och det kändes väldigt surt att ligga under när signalen ljöd efter den andra perioden.

Vi peppade varandra att fortsätta skjuta och anfalla i den tredje perioden. Hellre chansa och peta in några mål, än spela klart matchen och vara "nöjda" med 0-4. Vi sköt, sköt och sköt. Vi hade bland annat en boll i ribbkrysset signerad Tommila. Vi vann garanterat skottstatistiken. Men TT:s målvakt var omutlig och kastade sig från sida till sida och räddade allt. Utom en backhand från undertecknad efter en grym pass av Sara Göransson.

Hade vi då spikat igen och fortsatt göra mål, hade vi haft en chans att ta igen. Tyvärr blev det ytterligare tre mål i baken istället.

Ja ja, bara att bita i det sura äpplet och ta nya tag nästa match.

Roligt var dock att vår nya målvakt Lena gjorde premiär och att Cilla gjorde nypremiär! :)

Rapporterade: Kristin

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-04-02
Besökare
80169
Genereringstid
0,0469 sekunder