Huddinge IBS - DIF 4-4

(1-0, 2-4, 1-0)

MålskyttarHanna Wilenius 2, Sylvia Juhlin-Dannfelt 2
PoängmakareHanna Wilenius 2(2+0), Sylvia Juhlin-Dannfelt 2(2+0), Lisa Fahlåker 1(0+1), Maria Karlsson 1(0+1), Jenny Vad-Schütt 1(0+1), Gittan Ahonen Gunnarzon 1(0+1)
Utvisningar
Målvakter
Publik12
Domare
I lördags var det dags för årets, ja hela decenniets sista match, och denna gång mötte vi Huddinge borta i Tomtbergahallen. Matchen slutade 4-4, och vi är därmed obesegrade och har befäst vår stora ledning i tabellen med hela tio poäng ner till nästa lag.


Matchen började dock segt men en väldigt loj första period. Det var ett väldigt stillastående spel där Huddinge fick föra speltempot, och de tog också ledningen med 1-0 12.59 in i första perioden. Perioden slutade med 1-0 till Huddinge.


Andra perioden började inte heller roligt då Huddinge gjorde två snabba mål och ledde nu med 3-0. Ett resultat vi inte ville infinna oss i då vi var det bättre laget. Efter några minuter släppte det dock när Gittan Ahonen vid ett frislag passade undertecknad som helt ren framför mål kunde flippa bollen i kassen. Nu fick vi målvittring, och vaknade till på allvar.


Efter några minuter reducerade Sylvia Juhlin-Dannfelt till 2-3 efter en passning av Jenny Vad-Schütt, och målgörandet verkade falla Sylvia i smaken eftersom hon två minuter senare kvitterade till 3-3, denna gång assisterad av Lisa Fahlåker.


Strax innan andra periodens slut tog vi ledningen med 4-3, när undertecknad -återigen fri framför mål- fick ett drömpass av Maria Karlsson och lätt kunde smacka in bollen i mål. Efter många vassa målchanser och klingande motståndarstolpar stod dock resultatet 4-3 i sig efter två perioder.


I tredje perioden kvitterade Huddinge till 4-4 som också blev sista periodens enda mål. Slutresultatet blev alltså oavgjort, så vi fick ändå med oss en poäng.


En extra eloge och stort plus till Sandra Johansson som ställde upp som målvakt då inga av våra ordinarie målvakter var tillgängliga för spel. Sandra storspelade i mål och stod bakom en hel del fina räddningar. Ett stort plus även för det hårda lagarbetet och goda humöret i hela laget. Underbart att se hur alla peppar och stöttar varandra.


Jag önskar alla en God Jul och Gott Nytt År, och så ser vi till att försvara vår position i tabellen nästa år, nästa decennium.


Vid tangentbordet: Hanna Wilenius
« Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-04-02
Besökare
82589
Genereringstid
0,0469 sekunder