DIF - Väsby IBK 10-2

(5-2, 4-0, 1-0)

MålskyttarLisa Fahlåker 2, Jessica Tommila 2, Mia Bjurkell 1, Kristin Hammerman 1, Cecilia Rydell 1, Jenny Vad-Schütt 1, Eva Büren 2
PoängmakareJessica Tommila 3(2+1), Cecilia Rydell 3(1+2), Lisa Fahlåker 2(2+0), Jenny Vad-Schütt 2(1+1), Mia Bjurkell 1(1+0), Kristin Hammerman 1(1+0), Mia Ahonen 1(0+1), Febe Jondal 1(0+1), Jessica Nilsson 1(0+1), Eva Büren 2(2+0)
UtvisningarEva Büren satt av ett lagstraff på 2 min för 6 spelare på banan
MålvakterUlrika Johansson Signell (skott: 0, insläppta: 0, procent: )
Publik5
Domare
Datum 2009-11-21

Lördag kväll och dags för vår åttonde match den här säsongen i damutvecklingstvåan. Väsby kom på besök i Gärdeshallen men hade inte mycket att hämta. Vi dominerade matchen från början till slut och lyckades göra hela 10 mål samtidigt som vi endast släppte till 2 baklängesmål.

Sju av de tolv målen som gjordes idag, gjordes i den första perioden. Och tre av dem inom loppet av samma minut. Tommila inledde vårt målskytte efter 6.16 på pass från Cilla. Kort därefter, 6.50, gjorde undertecknad 2-0 på ett skott utifrån. Endast sju sekunder senare, 6.57, gjorde gästspelande A-lagstränaren Eva Büren sitt första mål. Vilken målexplosion!

Efter 9.43 fick vi en utvisning för 6 spelare på banan som Eva Büren frivilligt satt av (tack Eva) och då kom Väsbys reducering till 3-1.

Men vi fortsatte trumma på och Lisa F och Cilla gjorde varsitt snyggt mål. Precis innan periodvilan släppte vi dock in ytterligare ett mål efter några missöden i försvaret där jag var inblandad. Bland annat lade vår målvakt Ullis ut ett litet krokben för mig som ledde till en schysst vurpa mitt i målområdet. Det var några i vårt bås som fick sig ett gott skratt men det bjuder jag på.

I andra perioden fortsatte vi att ösa in snygga mål. Mia Bjurkells stenhårda dragare i bortre krysset var obeskrivligt vackert! Tommila, Lisa F och Eva B fortsatte och gjorde sina andra mål för dagen.

I tredje mattades spelet av lite. Väsby tog dock inte chansen att hämta in utan verkade nästan lite håglösa.

Jenny V-S avslutade snyggt med ett av sina patenterade dribblingsmål där hon vände bort några motståndare på vägen och avslutade med att förnedra målvakten med ett löst sorkskott.

Tack till Gittan som var coach för dagen trots ryggont! Hennes kommentar direkt efter slutsignalen var "oj vad kul det här var, jag vill inte åka hem". Och det var nog en känsla som delades av fler i laget när de åkte hem denna mörka lördagkväll i november.

En sista eloge till Cilla som var matchens lirare idag. Hon rev, slet, sprang, dribblade, sköt, passade och släppte bakom ryggen. Hon var glödhet!

Rapporterade: Kristin
« Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-04-02
Besökare
82594
Genereringstid
0,0469 sekunder