DIF - Hässelby SK 8-6

(0-0, 3-3, 5-3))

MålskyttarLotta Gidlund 2, Jenny Vad-Schütt 2, Lisa Fahlåker 2, Kristin Hammerman 1, Eva Buren 1
PoängmakareJenny Vad-Schütt 3(2+1), Kristin Hammerman 3(1+2), Lotta Gidlund 2(2+0), Lisa Fahlåker 2(2+0), Eva Buren 2(1+1), Sandra Johansson 1(0+1), Cecilia Rydell 1(0+1)
UtvisningarFebe Jondal 2, Kristin Hammerman 2
Målvakter
Publik15
Domare
Det är svårt – för att inte säga omöjligt – att analysera en match som svänger som matchen igår gjorde. Framför allt när man själv är med och spelar, och avbytarna är något i underkant och tröttheten därmed lite i överkant…

Att matchen svängde fram och tillbaka är dock ingen underdrift. Matchbilden kändes mellan varven lite Hawaii, fast samtidigt var de snabba spelvändningarna ofta snygga, och det låg mycket tanke och spel bakom de många målchanserna – åt båda håll. Jag är förvånad att Hässelby ligger på en så blygsam plats i tabellen, då de i alla fall igår utnyttjade sin rutin över hela plan, spetsat med några unga, duktiga spelare på topp som ideligen gjorde tillvaron tuff för både våra backar och vår debuterande målvakt Elin Djurén. Elin gjorde verkligen debut med den äran, hon växte flera nivåer och var en duktig sista utpost. Kul!

Förutom ett snabbt svängande spel, så var även ställningen under matchen varierad. I alla fall efter den inledande perioden som slutade 0-0. Vi låg under två gånger under matchen, och Hässelby lyckades också ta igen två underlägen.

Två spelare som måste nämnas från gårdagens match är Kristin Hammerman och Jenny Vad-Schutt. Kristin noterades på 1 mål och 2 assist, och Jenny slängde in 2 mål och assade till 1. Fast jag har bestämt för mig att Jenny gjorde 3 mål, och alla på assist av Kristin? Matchprotokollet verkar ljuga. Riktigt vackra var i alla fall två mål där Kristin assade hårt mot borte stolpe där Jenny snyggt skarvade in bollen. Som taget ur instruktionsboken.

Tack också till Eva som oftare har tränarroll än spelarroll, som igår förstärkte vår haltande trupp och gjorde 1 mål och 1 ass. Och i samma mening också tack till vår ordförande som snabbt fixade licensering!

För övrigt så var det även igår spelglädje och en härlig inställning som låg till grund för ännu en seger. Det här är ett DIF-lag som aldrig hänger med huvudet utan kör på till slutsignal. Bra jobbat, tjejer!

Rapporterat av: Lisa Fahlåker
« Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-04-02
Besökare
82589
Genereringstid
0,0469 sekunder