DIF - Hammarby IF C 9-1

(2-1, 5-0, 2-0)

MålskyttarMari Berggren 3, Jessica Nilsson 2, Camilla Henriksson 1, Jessica Tommila 1, Cecilia Rydell 1, Febe Jondal 1
PoängmakareMari Berggren 3(3+0), Jessica Nilsson 2(2+0), Jessica Tommila 2(1+1), Cecilia Rydell 2(1+1), Kristin Hammerman 2(0+2), Camilla Henriksson 1(1+0), Febe Jondal 1(1+0), Caroline Johnzén 1(0+1), Hanna Wilenius 1(0+1)
Utvisningar
MålvakterUlrika Johansson Signell (skott: 0, insläppta: 0, procent: )
Publik8
Domare
Datum 2010-02-27

Vi kan lägga ytterligare en kassaskåpssäker seger till handlingarna. Bajen brottades ner utan större problem och målspotteriet fortsätter.

Vi startade dock lite trögt och det var faktiskt Hammarby som gjorde det första målet. Men fram mot slutet av första perioden stänkte vi in två kassar och gick med gott mod till paus.

I den andra perioden lossnade det rejält och vi ökade på vår ledning med hela fem mål. Extra roligt var att backarna Camilla Henriksson och Febe Bergqvist gjorde varsitt vackert mål.

Nu var matchen helt i våra händer och Bajen lyckades inte peta in några fler mål. Varken i perioden eller i matchen. Mycket tack vare Ullis i mål som återigen gör en oerhört stabil insats. Både försvarsmässigt OCH anfallsmässigt. För vår Ullis kan ha ett av Stockholms bästa utkast.

Bajen sprattlade till lite i tredje perioden och hade bud på några reduceringsmål. Men vi ökade på vår ledning med ytterligare två mål till sammanlagda 9-1.

Bäst idag var Mari Berggren som var glödande het och gjorde tre baljor.

Rapporterade: Kristin
« Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-04-02
Besökare
82591
Genereringstid
0,0625 sekunder