Täby IS IBF - DIF 2-3

(2-0, 0-1, 0-2)

MålskyttarLotta Gidlund 2, Maria Karlsson 1
PoängmakareLotta Gidlund 2(2+0), Maria Karlsson 1(1+0), Sara Göransson 1(0+1), Mari Berggren 1(0+1), Kristin Hammerman 1(0+1)
UtvisningarMia Ahonen 2
Målvakter
Publik16
Domare
Datum 24 januari 2010

Oj vilken skön seger. Den satt hårt inne. Starkt av oss att komma tillbaka och vända underläge till vinst.

När vi äntrade planen i Skarpängsskolan insåg vi att ett bortaställ hade varit på sin plats. Vi har blå tröjor och Täby likaså. Men det var bara att bita ihop. Det är ju lika för båda lagen.

Tyvärr verkade vi mer påverkade än Täby för vi spelade riktigt uselt i första perioden. Vi stod på hälarna, rörde oss knappast, irrade omkring som yra höns i försvaret och lät Täby skjuta gång på gång. Som tur var storspelade inhoppande utespelaren Sandra som tog alla bollar utom två.

I andra perioden blev det lite bättre. Men fortfarande inte godkänt. Lotta Gidlund sköt in reduceringsmålet efter fin pass av Mari Berggren.

Sen verkar det som om något magiskt hände i periodpausen mellan andra och tredje för helt plötsligt började vi kämpa, jobba och spela riktigt bra. Kvitteringen kom 9.41 och det var återigen Lotta som fick göra det. Hon lyckades få kontroll på en skum flip-pass av undertecknad upp längs högerkanten och trampade in och sköt.

12.58 kom så ledningsmålet efter frenetiskt kämpande framför Täbys duktiga målvakt. Efter några returer lyckades Maria Karlsson peta in den och Sara Göransson fick assisten. Ett riktigt "skitmål" men de räknas ju också Härligt!

Sen höll vi undan resten av matchen! Gött!

En eloge till Sandra Johansson i mål som går från klarhet till klarhet. Ett nytt målvaktslöfte?

Rapporterade: Kristin
« Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-04-02
Besökare
82591
Genereringstid
0,0469 sekunder