Balrog B/S IK - DIF 3-8

(1-3, 1-4, 1-1)

MålskyttarMia Ahonen 2, Eva Büren 2, Mari Berggren 1, Lotta Gidlund 1, Kristin Hammerman 1, Cecilia Rydell 1
PoängmakareMia Ahonen 3(2+1), Lotta Gidlund 2(1+1), Eva Büren 2(2+0), Gittan Ahonen Gunnarzon 2(0+2), Jenny Vad-Schütt 2(0+2), Mari Berggren 1(1+0), Kristin Hammerman 1(1+0), Cecilia Rydell 1(1+0)
UtvisningarFebe Jondal 2
Målvakter
Publik2
Domare
Datum 2009-12-05

Denna mörka och regniga eftermiddag i december åkte vi ut till Botkyrkahallen för att möta Balrog. På uppvärmningen noterade vi att det här är Stockholms största plan. Både på bredden och längden. Pust tänkte vi, det här blir jobbigt. Vi noterade även att Balrog hade fd elitfotbollsspelaren Kicki Bengtsson i laget och förberedde oss på tufft spel och snabba ben.

Men Balrog bjöd oss aldrig riktigt på något ordentligt motstånd. De hade endast tre avbytare och tog det rejält lugnt. De var nästan passiva ibland. De enda som stack fram lite extra var just Kicki B och Maria "Nisse" Nilsson som tillsammans stod för Balrogs tre mål.

Vi drogs med i det låga tempot och tog alldeles för långa byten. Men vi lyckades ändå spela rätt bra faktiskt. Hela åtta mål är ju grymt kul att få göra! Och vi hade kunnat göra många fler om vi hade haft siktet bättre inställt och om inte Balrogs målvakt hade spelat så bra.

Apropå bra målvakter. En stor eloge till vår Caroline Johnzén som för dagen hade lånat Linda Öbergs målvaktsprylar och ställt sig mellan stolparna. Och hon gjorde det riktigt bra. Tack Carro!

Nu vänder serien och vi kan konstatera att vi har en betryggande ledning i damutvecklingstvåan. :)

Rapporterade: Kristin
« Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-04-02
Besökare
82591
Genereringstid
0,0469 sekunder