Huddinge IK B - DIF 4-4

(1-1,2-2,1-1)

MålskyttarMari Berggren 1, Sara Göransson 1, Kristin Hammerman 1, Jessica Nilsson 1
PoängmakareKristin Hammerman 3(1+2), Jessica Nilsson 2(1+1), Mari Berggren 1(1+0), Sara Göransson 1(1+0), Jenny Vad-Schütt 1(0+1)
Utvisningar
MålvakterMarie Sneen (skott: 0, insläppta: 0, procent: )
Publik15
Domare
Datum: 2010-10-31

Säsongens tredje match bjöd på en hel del nervositet inledningsvis. Vi hade nämligen lyckats missa att få med oss matchstället. Det låg kvar i vårt skåp i Brommahallarna. Mari var lite sliten efter spel dagen innan och erbjöd sig att köra dit och hämta stället. Så hon kastade sig in i Jessicas bil och trampade gasen i botten.

Vid matchstart hade Mari ännu inte kommit tillbaka så vi fick tillåtelse av domarna att starta matchen i vanliga träningskläder. Några hade inga extra shorts med sig och fick kuta omkring i mjukisbrallor. Svettigt värre.

Men då visade vi prov på vår mentala styrka och lät inte matchställsproblemet påverka oss. Vi spelade innebandy som aldrig förr. Frejdigt och med fullt ös. Huddinge blev nog lite konfunderade av oss gamm-tackor i brokiga kläder.

I slutet av första perioden kom Mari susande med våra matchkläder så när vi ställde upp för andra perioden hade allt återgått till det normala.

Matchen blev jämn och vi gjorde varannat mål. Jesse, jag, Sara G och Mari gjorde varsitt. Vi tog ledningen med 3-4 i början av tredje perioden. Vi slet och kämpade tappert men Huddinge fick in en kvitteringsboll med cirka en minut kvar av matchen. Surt. Men vi fick i alla fall med oss en poäng.

Stort tack till Mari som hämtade kläderna samt till Jessica som lånade ut sin bil.

Rapporterade: Kristin
« Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-04-02
Besökare
74630
Genereringstid
0,0625 sekunder