DIF - FBI Tullinge B 1-1

(0-1, 0-0, 1-0)

MålskyttarMaria Karlsson 1
PoängmakareMaria Karlsson 1(1+0)
Utvisningar
MålvakterUlrika Johansson Signell (skott: 41, insläppta: 1, procent: 97,561)
Publik12
DomareFredrik Berglund-Sonesson
Skottstatistik 9-41 (2-13, 4-11, 3-16)

Datum 2010-09-19

I säsongens första match fick vi smaka på riktigt hårt motstånd. FBI Tullinge mönstrade ett ungt och talangfullt lag och vi insåg redan i korridoren i Sjöstadshallen att här skulle det bli åka av.

Men vi beslutade oss för att utnyttja vår rutin och spela äckligt disciplinerat. Det höll oss kvar i matchen in i det sista trots att vi långa perioder inte ens fick låna bollen. Till vår hjälp hade vi också vår excellenta målvakt Ullis som helt klart var vår bästa spelare.

Tullinge gjorde 0-1 i slutet första perioden och det var faktiskt på en bjudning av oss. Sen spikade vi igen. Gittan, Carro, Camilla och undertecknad fick slita som galningar i backlinjen. Tillsammans med kedjorna lyckades vi hålla ner skotten från Tullinge och de vi släppte fram, tog Ullis.

Och sen kom då vårt kvitteringsmål. Det var 8 sekunder kvar av matchen. Maria (Ia) lyfte in en boll på mål långt utifrån och Tullinges (stackars) målvakt blev antagligen så överraskad att hon tappade in bollen. Kanske inte helt rättvist men så är det i idrotten ibland. Vi firade i alla fall målet som om det vore serieseger... :)

Rapporterade: Kristin

« Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2011-04-02
Besökare
74630
Genereringstid
0,0625 sekunder