Litchfield Medd ny headcoach!

Inlagd: 9 maj 2016, kl 11:46


SDE Hockey har den stora glädjen att kunna presentera Maggie Litchfield-Medd som ny headcoach för SDE Dam Riks.

Maggie kom till SDEs damer som spelare inför säsongen 2015/2016 och blev snabbt en ledande person och spelare i gruppen. Hon visade under säsongen att hon är en person med stora ledaregenskaper och var en väldigt viktig kugge för laget.
När Maggie efter säsongen flaggade för att hon hade planer på att avsluta sin spelarkarriär började vi gemensamt diskutera framtiden, en framtid där både Maggie och undertecknad såg en ny karriär som coach och ledare.


SDEs damer har en säsong bakom sig där vi sportsligt gjorde en helt ok insats i Riksserien, men där resultaten gick emot oss. Efter ett lyckat kval, som vi gick obesegrade igenom, känner vi nu att vi är redo att ta ytterligare ett kliv och etablera oss i Riksserien.

Trots att Maggie i stort sett helt saknar erfarenhet från ledaruppdrag sedan tidigare så känns hon som helt rätt person att leda laget genom vår etableringsfas i Riksserien. En mycket spännande coachlösning i mina ögon. Maggie är en person där ord som ledaregenskaper, seriositet, engagemang, värme och energi på ett kortfattat sätt beskriver henne. Till det har hon en gedigen spelarbakgrund som självfallet finns med som en viktig grund för henne när hon nu tar steget tillbaka till coachbänken.

I skrivande stund håller vi på att snickra på organisationen runt Maggie och laget, en process som givetvis Maggie kommer att vara delaktig i. Jag själv och andra krafter i föreningen kommer att vara med och stötta upp där vi anser att det kommer behövas i verksamheten.

SDE ska bli ett lag att räkna med i Riksserien, och med Maggie som headcoach har vi lagt en första viktig och stor hörnsten inför säsongen.


Daniel Broberg
Sportchef SDE Hockey


Tillbaka
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2016-10-04
Besökare
339250
Genereringstid
0,0469 sekunder