GästbokNytt inlägg | fet kursiv | | Namn: |

Sonia | 2020-01-15 10:16:02
Öppet hus startar igen nästa onsdag, den 22 januari mellan 14-16. Som ni ser är det jämna veckor som gäller, precis som soptömningen. Välkomna!
Veronica Lövgren | 2020-01-07 19:20:35
Hej medlemmar! Jag och Peder har lagt månadsgruppslistan för 2020 i era brevlådor ikväll. Det är inga ändringar mot 2019 utan bara byte av månad enligt vårt rullande schema. Listan kommer att behöva revideras igen under våren efter att inbetalning av årsavgifterna för 2020 har prickats. (OBS! Betala inte in någon avgift ännu utan avvakta information som delas ut efter årsmötet i slutet av februari).

Skulle det vara så att någon redan nu vet om att man ska lämna föreningen pga flytt eller annan orsak - meddela gärna det så fort som möjligt till någon i styrelsen så underlättar det vår planering av månadsgrupperna. OBS! Jag och Peder var medlemmar i en månadsgrupp under flera år fast vi bodde i Vännäsby, så den som vill fortsätta vara med är självklart välkommen även om man flyttar.

Har ni frågor om listan så ta kontakt med styrelsen.
Petter | 2020-01-01 11:50:56
I morgon den 2 januari anordnas det utbildning för snäskoterförarbevis. Det finns några platser kvar så om någon är intresserad så kontakta mig petter 0703226804
Seniorerna | 2019-12-27 09:17:47
Oj, glömde tiden, som är halv sju!
Seniorerna | 2019-12-27 09:16:10
Hej bybor! Nu är julen överstökad och vi har snart ett nytt år. Vi seniorer har i många år firat trettondagsafton tillsammans genom att ta med oss egen mat som vi dukar upp i Bygdegården till en otrolig knytismiddag som vi avnjuter med medhavd dryck och sedan kaffe och en massa efterrätter. Nu tänkte vi att hela byn inbjuds till detta gratiskalas. Gör kompisgrupper och kom överens om vad ni ska ta med er. Så här brukar vi göra:Ta med en maträtt, kall eller varm, sallad, bröd om ni vill samt en efterrätt. Kaffe brygger vi i bygdegården. Ta även med lämplig dryck till er själva. Vi börjar med en öl eller drink medan vi tillsammans dukar borden. Vi hjälps även åt att duka av och diska när vi är klara. Samt städa undan. Ingen anmälan behövs, vi dukar när vi ser hur många vi blir.
Alla är välkomna!/Seniorerna
Veronica Lövgren | 2019-12-18 12:55:31
Årets slut närmar sig med stormsteg och det är inte många vardagar kvar 2019. Jag skulle vilja be dig som har:
- utlägg/kvitton som inte är redovisade för året
- fakturor till föreningen som du inte överlämnat
- nettointäkter du glömt sätta in på föreningskontot (plusgirot)
att göra detta snarast.

Vore väldigt bra om jag fick alla underlag före jul så att ev. överföringar/betalningar blir på rätt år så att vi får med det i bokslutet. Originalkvitton/underlag lämnas hos mig på Gubböle 312, går fint att lägga i brevlådan.

Har du frågor/funderingar eller digitala handlingar - skicka de till bgif.kassor@gmail.com

God jul på er!
//Kassören
Sixten | 2019-12-17 14:52:49
Skidspåret.
Nu är spåret uppkört, och belysningen är tänd från 14:00 till 22:00. På tal om belysning- i år har vi ny och energisnål belysning, ta en kvällstur och njut.
Lite tunt med snö så här tidigt på säsongen, har skottat in snö där det är som sämst, åk försiktigt i utförsbackarna så kommer du runt helskinnad.
Som tidigare utlottas några trisslotter till de som noterar i motionslådan. Den är monterad på stolpen nedanför Karolina och Mattias.
Förra säsongen var vi förskonade från skoteråkare på spåret, förhoppningsvis blir det så även i år. Helt klart måste de som bor nära korsa spåret för att ta sig ut i terrängen, men gör det då på ett sätt som minimerar skadan.
Om du vill veta när spåret är uppkört, kolla då på Umeå fritids sida om skidspår. Där kan du även gratis abonnera på ett pling i mobilen.
Hoppas det blir bra snötillgång och inte för sträng kyla.
Väl mött på spåret!
Erik | 2019-12-17 14:07:37
Hej på er alla, imorgon onsdag kväll kl 18.30 har Björkstadenssnickeri en önskan att få spela martch uppe på Isbanan! Alla är varmt välkomna! Barn som vuxen! Alla åldrar alltså! Boll å hockeyklubba, å glatt humör!
/ ses där. Ord.
Karolina Åkebo Lindblom | 2019-12-16 21:48:14

Stort TACK för en jättetrevlig Julfest i bygdegården igår! Verkligen bra ordnat, och vilket smarrigt toppen-fika.
Gick hemåt och kände julstämningen komma nalkandes..
Precis som man minns julfesterna då man var barn! Tack alla inblandande !!
Veronica Lövgren | 2019-12-13 15:20:36
Vill påminna om söndagens julfest kl 13:00 på bygdegården.

Vi säljer julfika för 20 kr/person (samma för barn och vuxna). Det blir även lotteri med fina priser, lottpris 10 kr/styck. Det går bra att betala med kontanter eller swish. Allt överskott går som vanligt oavkortat till BGIF.

Vi kommer att ha ett luciatåg (vi hoppas många barn vill vara med!) Margareta Krunegård håller i detta och det har tränats flitigt de senaste veckorna som ni säkert har sett i gästboken. Det går självklart bra om barn som missat träningstillfällena vill vara med på söndag.

Sist, men inte minst, har vi lyckats planera in jultomten. De barn som vill vara med på julklappsutdelningen tar med sig en inslagen julklapp till tomtesäcken, värde ca 30 kr.

Varmt välkomna!
Decembergruppen
Nästa sida »


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet

Information
Senast uppdaterad
2020-01-15
Besökare
74280
Genereringstid
0,0625 sekunder