GästbokNytt inlägg | fet kursiv | | Namn: |

Veronica L | 2020-07-13 15:37:10
Hej!

Till att börja med vill jag å styrelsens vägnar tacka alla som på olika sätt hjälpte till med vårstädning när vi inte kunde anordna en vårstädardag. Ingen nämnd, ingen glömd.

Nästa evenemang blir lördag 15 augusti (kl 10) då det är dags för den traditionsenliga slåtterdagen. Vi hjälps åt att slå med lie och räfsa slåtterängen (vid grillplatsen vid Sannån). Större delen av ängen kommer att slås i förväg för att minska arbetsbördan under dagen, så vi siktar som vanligt på att göra klart arbetet på ett par timmar och sedan avsluta med att föreningen bjuder på hamburgerlunch till alla som hjälper till.

Medtag egna räfsor/krattor (och lie för den som vill).

Med hänsyn till coronapandemin får vi alla hjälpas åt att hålla distans, framförallt i samband med lunchen.

Slåtterdagen ger ett viktigt årligt bidrag till föreningens verksamhet så vi hoppas att våra medlemmar ställer upp och bidrar med ett par timmars arbete, särskilt i år när de flesta andra föreningsevenemang och möjligheter till intäkter ställs in. Dessutom är det ett trevligt sätt att umgås med andra bybor - på lagom avstånd!

Välkomna!
//Styrelsen
Erik | 2020-07-04 12:32:14
Nu har vi tagit ner de spännband som har förhindrat bastun att flytta iväg med vårfloden!
Fri att användas igen!
/ styrelsen
Sonia | 2020-06-30 17:09:52
Hej alla! Nu tänker inte jag sitta stilla längre. Såg att gräsmattan på Bygdegården är i ganska bra skick så jag tänker börja med utegympa (lätt) med start i morgon klockan 14.00. Sen kör vi en gång i veckan, dag bestäms efter hur vädret är. Och regnar det ställer vi in. Ingen anmälan behövs, och det är GRATIS!! Välkomna! /Sonia
Katarina | 2020-06-30 15:50:19
Hej!
Veckorna går och aprilgruppen hinner inte med Ta sista chansen och var med på tipsrundan som finns uppsatt längs byavägen. Finns både barn- och vuxenfrågor så alla kan va med. Frågorna plockas ner nu på fredag och då lottas även priser ut bland de som deltagit.

Deltagarlappar finns i brevlådorna vid Sommarbacken samt vid ridbanan, där finns också ett fack att lägga de ifyllda lapparna i. Ta gärna med egen penna. Frågorna är uppsatta ovanför BGIF:s brevlådor vid Sommarbacken, Kvarnbäcken samt ridbanan och på lyktstolpar däremellan. Fråga 7 har ramlat ner och finns i brevlådan vid ridbanan.

Hälsningar, aprilgruppen
Lars | 2020-06-25 18:50:20
Nu är vi ute och samlar in pant till sörfors if.
Ifall ni vill ställa ut vid brevlådan.
Mvh Familjen Krunegård
Erik Sturesson | 2020-06-23 11:15:08
Hej bybor!
Jag håller på med att utrota en invasiv växt(typ lupiner och kirskål) och den jag vill ha bort från min gård kallas PARKSALLAD! Så vitt jag kan se och vet finns den fn bara hos mig. Den fanns på gården (Brattby 40) redan före mitt inträde i byn 2008 och sprider sig både med rötter och med frön. I mitt arbete ingår att täcka det mesta av den mark som jag har skalat av och grävt ur och det bl a med tidningar av typ VK, VF, DN, SvD etc(inte reklamblad!). I stället för att lämna lästa ex i återvinningen får ni gärna lämna dem hos mig och helst då i något emballage. Tackar på förhand för ditt bidrag!
Hälsningar!
/Erik Sturesson
Junigruppen | 2020-06-14 19:08:04
Midsommarfirande 2020!

Juni månadsgrupp har tagit beslut att inte ordna något gemensamt midsommarfirande på Bygdegården. Detta utifrån den pågående pandemin, och folkhälsomyndighetens rådande riktlinjer om sammankomster, och allas ansvar att förhindra smittspridning.

Det är mycket under en tid som varit annorlunda, svårt, utmanande men även spännande. Men vi kanske kan finna lite hopp i detta citat:

”det har jag aldrig provat så det klarar jag helt säkert”

Ha det gott allihopa!
// Junigruppen
Margareta Krunegård | 2020-06-11 09:48:54
Alla konstiga tecken i mitt meddelande är ett försök till fina emojis.
Margareta Krunegård | 2020-06-11 09:47:46
Sörfors IF fotbollslag P10 kommer att göra en insamling av pant för att samla in pengar till lagkassan för framtida fotbollscuper.

Vill du bidra med din pant?♻️♻️&#98
51;️⚽️

Ställ ut en påse/säck med pant vid din postlåda så hämtar vi upp allt...längs Brattby/Gubböle/Svallet

Torsdag den 25:e juni mellan kl 18 och 19.

Stort Tack på förhand!!
Önskar Sörfors IF P10, tränare, föräldrar och barn.
Helena Strömsten | 2020-06-07 14:29:42
Hej alla bybor!

Jag kämpar för att hålla lupiner borta från våra åkrar och dikeskanter.
De hotar inte bara den biologiska mångfalden utan kan också orsaka negativa effekter på jord- och skogsmark samt människors och djurs hälsa.
Jag önskar att vi kunde hjälpas åt att försöka minska och helst utrota lupiner i Brattby/Gubböle.

/Helena Strömsten

Nu ber jag även att
Nästa sida »


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet

Information
Senast uppdaterad
2020-07-11
Besökare
79756
Genereringstid
0,0630 sekunder