Poolspel D-ungdom

Inlagd: 12 oktober 2017, kl 11:04

Hej igen,

Datum och tid för vårt första poolspel på hemmaplan är den 29/10, första matcherna spelas kl 12:40. Spelschema ligger under bilder och filer, rubrik Poolspel 29/10

Lagindelningen hittar ni under Egna sidor i vänsterspalten. Eftersom det blir 8 tillfällen istället för 9 som vi tidigare trott (ett lag har dragit sig ur) så har vi fattat beslut om att spela 4 poolspel med samma laguppsättningar innan vi ändrar om i lagen. Vi har en hemma- och en bortacup under säsongen där vi ställer upp med två lag, och vi kommer även bjuda in värmlandslag till sammandrag ett par gånger utöver cuperna. Vid dessa tillfällen sätter vi ihop andra lag än de vi har i poolspelen.

Till skillnad från kiosktjänst och maskotande är det vid match viktigt att ni tidigt anmäler ev frånvaro till någon av ledarna för respektive lag.
Som alltid har vi som ambition att alla ska få möjlighet att spela lika många matcher, så vi ledare håller koll på från vilket lag det ska lånas spelare ifrån.

Under Bilder och filer ligger även Västgötas seriebestämmelser för C2/D1, där kan ni se vilka två helger som kan bli aktuella för spel för respektive lag. Så fort vi får ett fast datum så meddelar vi det, samt lägger in det i schemat så snart vi får tillfälle.

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2018-03-22
Besökare
88513
Genereringstid
0,0469 sekunder