Min syn på en starkare förening!

 

Sätta upp mål som skall nås, genom konkreta mål blir det lättare att följa verksamheten och se hur den utvecklas. Styrelsen formulerar strategin och hur målen skall nås. Det är styrelsen som fattar besluten och vad som skall prioriteras för att nå målen.

Intimt följa och utvärdera den löpande verksamheten. Hur utvecklas verksamheten i föreningen gentemot uppsatta mål, sportsligt och ekonomiskt. Alla i styrelsen har sina ansvarsområden och rapporterar status på styrelsemöten.

Föra ut de uppsatta målen till medlemmar och anställda. Fortlöpande information om status och utveckling av verksamheten mot de uppsatta målen i föreningen. Hemsidan är där en mycket bra plattform, men även info till sponsorer, Kommunen etc..

Att alla anställda och ledare har befattningsbeskrivningar för sitt dagliga arbete. Samt att de går hand i hand med de av styrelsen uppsatta målen för föreningens verksamhet.

Basen för allt är att man har ett standardiserat arbetssätt i föreningen. Man måste veta vilket utgångsläget är för att kunna förbättra sig. Om alla ledare har sina egna standarder för att utföra ett arbete, vad är det då man förbättrar? Ingenting. Styrelsen ihop med befintlig organisation måste ta fram en standard vad som gäller för verksamheten. Detta ihop med en klar och tydlig målsättning, sportsligt och ekonomiskt, kommer leda till en stabilare förening med ett tryggare arbetsklimat.

 

Johan Henriksson

Ordförande Mariestad BoIS Hockey

 Schema - Alla lag


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet

Information
Senast uppdaterad
2017-10-17
Besökare
351697
Genereringstid
0,0625 sekunder