Försäljning havrekärvar 9/12

Inlagd: 8 december 2017, kl 13:56

Grupp gul 1 kämpade på att sälja kärvar utanför ICA Kvantum helgen innan cupen men tyvärr insåg vi att folk inte har tid att stanna ens för att dricka glögg som vi bjöd på. De allra flesta var mycket fokuserade på att endast handla och inte titta på kärvar. Dock de som ändock blev köpare till våra kärvar verkade mycket nöjda. Andra stannade till och ville gärna dofta och känna på havren, och en del ville så gärna köpa men bodde ej i villa.

Vi har därför bestämt att vi ej ska stå utanför någon matvarubutik nästa helg utan att vi åker runt i villakvarter och grabbarna får knacka dörr. Jag har själv provat med två hockeykillar med gott resultat. Två grabbar knackar dörr och det finns för dem ett papper med hjälp med lite info om kärvarna och betalmetod samt swishnummer och vi vuxna följer med i bil och langar kärvar där de får napp.

För att vara så effektiva som möjligt så har vi bestämt att alla som inte har sålt kärvar helgen innan cupen får ställa upp och vi kommer att arbeta mellan 11:30-14 på lördagen den 9/12. Gärna både hockeykille och vuxen om det går. Just nu har vi kärvarna på två släpvagnar och vi kommer att köra ut dem till två adresser i Umeå som målpunkter där man väljer vilken man vill samlas på och utgår ifrån. Adresserna meddelas i ett separat mail närmare helgen.

Det är några som redan varit förbi och hämtat kärvar som de sålt till släkt, jobb och vänner. Några har pratat med mig om att de vill hämta kärvar, dessa personer och om det är någon fler som vill ha kärvar är ni varmt välkomna till mig på onsdag den 6/12 kl 18-20, Södra Röbäcksvägen 4, för att hämta dessa innan försäljningen äger rum på lördag.

Vänliga hälsningar / Föräldrargruppen gm Anna Vallström, 070- 28 28 748


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2018-10-15
Besökare
88269
Genereringstid
0,0469 sekunder