Anteckningar från föräldramöte U12

Inlagd: 14 september 2015, kl 13:15

Lite noteringar från Föräldramötet för U12.
I menyn till vänster Bilder och filer finns en länk inlagd, Föräldramöte.


Föräldramöte 17/9-15 för U12

. Sophie Lillbacka informerade från styrelsen i Burträsk, där hon sitter som kassör.
Hur det ekonomiska läget ser ut i föreningen. Hur viktigt det är att vi ställer upp och jobbar, på tex marknaden osv. Hur billigt det är att spela hockey i Burträsk.

. Sophie valdes till Kassör i U12 och fixar även senare en fikalista inför hemmamatcherna, Laget kommer även skaffa ett Swish konto.

. Fysträning kommer bli på Tisdagar efter våran tidiga träningstid. Fystränare kommer bli Patrik Lillbacka.

. Ett ev extra Fyspass en annan dag, pratades det om, den träningen skall hållas av Burträsk IK (fotboll) Men ej vara fotbollsträning. Denna träningstid anser vi vara frivillig.

. Vi gick igenom de viktigaste punkterna i nya Policyn.

I U12 har vi fritt från föräldrar i omklädningsrummet, om så är möjligt. Efter träning när det är dusch, är det strängt förbjudet för föräldrar, syskon osv att vara i omklädningsrummet.

. Detta år börjar vi med att det är obligatoriskt att meddela sin frånvaro på träningar och matcher, detta sker till Jim P.

Vi söker en ansvarig för marknadsjobbet, frågan ligger vakant !!! Men någon måste tillsättas. Som kan ha övergripande ansvar för jobbet vi gör på sommar och vintermarknad.

Vi har inte fått serielottningen ännu, men räkna med en del längre bortamatcher. Föreningen står för en bussresa per säsong, vill vi ha fler får laget stå för det själva.

. U12 laget har en sida på Facebook

. Vi börjar spåna i att ordna en egen cup på hemmaplan, i November. Men vi måste avvakta och se hur serien ser ut, och när den startar. Samt hur det ser ut med istider en lördag och söndag. En föräldragrupp kommer tillsättas för att förbereda ev Cup.

. Richard Larsson och Henry Rahm sköter slipning av skridskor/ Materialbiten.Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat