Laguppställning på matcherna

Inlagd: 14 november 2013, kl 19:16

Läs den viktiga infon om laget inför matcherna!!!

Efter att ha konstaterat att åldrar och utveckling varierar stort mellan olika lag, så har vi kommit fram till att vi måste göra något för att alla spelare ska kunna ha roligt och utvecklas på bästa sätt.

Därför har vi tagit kontakt med ledarna för Tre Kronor Hockeyskola för att försöka få till en matchserie där också, vilket dom är positiva till. Det viktiga som vi ser det är att alla som vill ska få spela, och vi tror att förutsättningarna för att utvecklas är bättre om man möter ”lagom” motstånd.

Vi kommer med start denna vecka, alltså inför söndagens match mot AIK att kalla ett antal spelare till matchen. Vilka som är kallade kommer ut på lagsidan. Alla spelare som vill kommer att få spela antingen i Tre Kronor eller i U9, och gränsen mellan dessa kommer att vara flytande.
Träningarna kommer att fortsätta lika tidigare, och förhoppningsvis kommer någon ytterligare från Tre Kronor att ansluta till oss när dom vill det.
Vad gäller matcherna för Tre Kronor, så jobbas det för att få till en matchserie snarast, men vi återkommer med mer information kommande dagarna eller veckan.


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat