2-2 mot ett laddat Myckle !

Inlagd: 25 maj 2018, kl 22:29

Efter att ha tvingats till ett ofrivilligt uppehåll på hela 17 dagar, pga Åkullsjön dragit sig ur serien, var det så dags för BFF:s damer att ta sig an Myckle lag 2 i onsdagens seriematch på konstgräset i Bureå.

MIK inledde starkast och vann i stort sett varje närkamp mot ett chockad och stillastående BFF som inte riktigt hade vaknat. BFF fick stundtals slå ifrån sig och så i den 17 minuten kunde MIK ta ledningen efter en långboll som kunde stötas i mål. BFF arbetade sig in mer och mer i matchen efter målet och började skapa flera farligheter framför MIK målet och några riktigt farliga chanser som till och med borde inneburit en kvittering, men så i den 40 min kunde MIK sticka upp i en kontring på deras högerkant som innebär en 2-0 ledning för hemmalaget innan paus.
I den andra halvleken fortsatte BFF att försöka hitta tillbaka till sitt spel men det var inte lätt när MIK hela tiden kämpade och stred i varje närkamp. BFF skapade ändå en hel del chanser men det kändes mer och mer som vi inte riktigt hade den lilla turen med oss för att kunna åstad komma ett enda mål för dagen. Så i den 76 min kom ett misstag från MIK:s målvakt på ett inte alltför hårt skott från Elvira Eklund som innebar reducering till 1-2. Denna reducering tände hoppet på BFF spelarna som nu började kämpa för en kvittering som till slut kom av en combackande Elin Skoglund fint inplacerat i den 80 min. BFF som nu hade fått segervittring skapade några farligheter till innan hela tre krampavbrott från MIK spelare de sista minuterna gjorde att matchen helt enkelt rann ut i gräset.

Tillbaka

Dart   |  Snookerbord   |  Air hockey   |  Supporterprylar

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-05
Besökare
62074
Genereringstid
0,0469 sekunder