Fortsatt obesegrade!

Inlagd: 26 oktober 2019, kl 19:20

Då var det dags att jaga falkar ute på Ekvallen igen!


Fredagens sammandrabbning mellan Arken HC och Stockholm Falcons var på förhand en bra match. Föregående år har Arken gått segrare ur bataljerna utan några bekymmer, men Falkarna kan ibland glänsa och stundtals leverera helt OK div5-hockey.

Så var inte fallet denna höstruskiga fredagskväll på Värmdö….Med bra uppslutning till match, var de ett gäng härliga pirater som satte igång surret i omklädningsrummet.

Lavrell satt och försökte få till ett par skridskoskydd i 40minuter och ”El Capetain” slipade rören som brukligt innan fight.

Bra surr och några i gänget såg fram emot segerölen nere på Bridge 77 efter fighten när plötsligt Stockholm Falcons backlegend Ally Waddiy glider in i omklädningsrummet med ett medlemsskapsformulär till Socialdemokraterna… Vi tackade för visat intresse men sa att vi var där för att spela hockey och inte prata politik. Ally Waddiy respekterade detta samtidigt som han lämnade en påse med ”Tillsammans är stark”-pins på tejpbordet och önskade oss lycka till på matchen.

Ett stort frågetecken var också att Dick Axelsson hade kritat på för BOO 2, något som vissa tyckte var rätt coolt och vissa såg faktiskt den självklara kopplingen. Än är det inte försent för att bli uppscoutad till SHL?

Vi kom i alla fall överens om att hjälpa Charlie i målet och ge järnet i varje byte, korta byten med hög intensitet så kör vi över detta lag.1a perioden är igång och vi märker redan efter 3 byten att vi är överlägsna. Vi är snabbare, hårdare och framförallt skickligare än detta gäng.
Skotten viner runt Stockholm Falcons målvakt som faktiskt är motståndarlagets bästa spelare för kvällen.
Efter 7 minuter orkar han inte hålla emot och Matte ”Speedy” Nyman får en studspuck på tejpen och tvekar inte en sekund, 1-0 Arken och glädjen sprider sig i laget.
2-0 kommer tätt efter (8:44) när Danne krigar in pucken efter ett snyggt samarbete med Jonah och Cars (Jagr).

10:17, 3-0 serverat av ”El Capetain” efter framspelning av Johnny ”Mr.Magic” och Matte ”Speedy” Nyman.

10:50, 4-0 till Arken när Jonah kliver fram och visar vart skåpet ska stå. Som ni förstår, det är ren utskåpning och Stockholm Falcons har inte mycket att sätta emot.

Nu börjar de bli grinigt och Stockholm Falcons försöker få Arken ur balans, dels med många ”late hits” och som vanligt ett _JÄVLA_ kastande med klubborna högt upp. Detta resulterar i en highstick för Stockhom Falcons och samtidigt får hela Ekvallen ta del av Jonah’s frilla. En frilla som enligt rykten kommer koras till seriens snyggaste frisyr 2019/2020.

Som sagt, powerplay för Arken och Matte ”Speedy” Nyman visar upp sitt mål-öga igen och klämmer dit 5-0 bakom en frustrerad Falkmålvakt som inte får hjälp överhuvudtaget, stackarn!

Vi går till pausvila med mycket garv och skön känsla i kroppen.Andra perioden börjar likt den första och vi börjar sakta spela av matchen, Mackan ”Trädet” Åshage slaskar in 6-0 och Piraternas handskar dinglar utanför sargen i väntan på en ”fistbump”.

3 minuter senare klappar Alexander ”Bobis” Boberg in 7-0 och man ser hur fjädrarna på Falken börjar ramla av.

Stockholm Falcons snubblar sen in två kassar och får känna lite glädje igen, men matchen var redan avgjord.

10 minuter in i andra blir det lite gurgel på planen. En Falk får svarta ögon och börjar tokveva mot Boberg, en bra fight som slutade ”even steven”. Men, när hjälmen försvann på tuffingen i Stockholm Falcons trodde vi först att han var en silverräv (gråhårig gubbe), men när vi tittade närmare hade han tatuerat in hela Sagan Om Ringen storyn på huvudet, riktigt coolt och vi från ledningen hoppas att han är nöjd med sin ”awesome tat”. Boberg försvarade laget och gänget i Arken Pirates klappade klubborna i sargen för vår kämpe!

12 minuter in i andra trampar Mackan ”Trädet” Åshage förbi ett bar skadeskjutna falkar och slaskade upp en tyst handledare i bortre krysset! Riktigt vackert!

13 minuter in klappar Andreas ”Isak” Isaksson in 9-2 och matchen känns helt klar. Arken garvar och ser fram emot kvällen på Bridge 77 och Falkarna sitter och tjurar i båset.

16minuter fullbordar Matte ”Speedy” Nyman sitt hat-trick och publiken sular in sina hattar på isen! Riktigt stort!

Matchen punkterar Lavrell på en TREDJE retur 11-2. Falkarna börjar gapa på varandra och fråga typ ”Ey han kommer in som tredje man… Vafan boooiis…. Bra hemjobb liXzOm”.Som sagt en härlig match för vår del, en enkel match med mycket skönt surr!
Ally Waddiy i Stockholms Falcon stod efter matchen och skanderade politiska budskap till publik och spelare, men ingen lyssnade på hans sne-surr. Han vart arg och lovade att höja skatterna på Värmdö om han fick makten.Matchens lirare gick till Matte ”Speedy” Nyman och han tackade ödmjukt för vinsten samtidigt som han uppmanade till bbbbbbäääärtz på Bridgen efter duschen!

Stor eloge till ”Sekket”!!! Fyfan vilken känsla! Vilket engagemang! Vi kan med stolthet meddela att Arken Pirates har ligans by far BÄSTA sekretariat! Grymt jobbat ikväll!Nästa match är mot Norsborg borta, så uppmaning till vår publik, ta med rattkryckan och överfallslarmen om ni hade tänkt att komma ner och se fighten.

Mot nya äventyr!// Arken Pirates!Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-01-21
Besökare
172440
Genereringstid
0,0469 sekunder