Seriepremiär mot Älgö HC

Inlagd: 9 oktober 2019, kl 20:52


Efter Arken-redaktionens sabbatsår är vi äntligen tillbaka för säsongen 19/20, med underhållande och fräscha matchreferat.
Inför matchen mot Älgö:


Då var det dags igen för piraterna från Värmdö att entra isen för säsongen 2019/2020.
Med spänning blickar vi framåt mot lördagens sammandrabbning med Älgarna från Älgö, Älgö HC. Ett lag vi stundtals haft tufft mot genom åren, även fast dom har ständigt legat som slagpåse i den nedre halvan av div5 södra.

Arken HC som ställer upp med ett starkt lag på pappret med flera erfarna spelare och som vanligt ett gäng halv-junisar som fortfarande har talang.
Försäsongsträningarna har som vanligt bjudit på ”Stora-Solen”, ”Start och Stopp” samt ”Toe-dragie + tysta handledare från blåa”. Men, även en hel del spel där vi ser våra nyförvärv från dom högre divisionerna transportera pucken i EN_JÄVLA_FART, dom kommer bli livsfarliga i år! Bra surr i omklädningsrummet och allmänt skön stämning, det är sen gammalt.

Älgö HC har under silly season snackat upp laget (som vanligt), med heta nyförvärv och ett löfte om att ”ligga i topp i år”. Vi alla vet att den sagan har berättats år efter år men utan något direkt resultat.
Spännande och se ett nyförvärv som dom själva kallar ”Den ruskiga Vikingen”. Hans riktiga namn är Dalton och har han samma ”talang” på hockey som på rörmokeri behöver Piraterna från Arken inte vara speciellt oroliga i år.
Spännande och se om Kalle ”Mr. Moviestar” med nummer 88 på ryggen dyker upp i år, enligt rykten skadade han sig under en av hans många filmningar. Denna gång var det ”solklar” trippning, men när Kalle skulle utföra filmningen så hoppade han upp i luften likt den Colombianska målvakten René Higuita och landade på knät… Vi hoppas att han tillfrisknade förra säsongen så vi får se lite ”magi” på isen i år igen!Välkommen till Ekvallen på lördag Älgö, vi väntar på er med glädje och hockeykärlek!
PS. Bord bokat på Bridge 77 efter matchen för dom som är sugna DS.// Arken, tillbaka bakom tangentbordet!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2019-12-05
Besökare
169306
Genereringstid
0,0469 sekunder