Älgö Cup 9-10 Mars...

Inlagd: 16 februari 2018, kl 08:34


NU BLIR DET CUP!

Nu börjar det närma sig årets cupspel arrangerat av Älgö från Saltsjöbaden!

Årets inbjudan kom in relativt tidigt på säsongen och Arken tackade självklart ja. Förra året slutade vi på en stark andraplats efter finalspel mot Brunktuna Allstars, där vi förlorade med 4-1.
I år har nya lag anslutit sig och vi i ledningen har självklart scoutat och bedömt lagen i turneringen.

Grupp A:

Arken
Team Berkehed
Brunktuna Allstars
Norsborg

Grupp B:

Ormsta 2
THH
Jämshög Saints
Älgö HC

Team Berkehed

Ett mixlag som har satts ihop i sista sekund pga avhopp. Vad vet vi om detta lag förutom att Älgös sämsta spelare är lagledare?
Jo, i mål står Staffan, även kallad "Sollet" ute i Saltsjöbaden.
Det går även ett rykte att Team Berkehed har lyckats värva "bra" spelare från Urskog, div4.
En nyckelspelare kommer även vara "Heden", en stabil back som kommer stå parkerad framför mål med erfarenheter från år av återkommande slagsmål på Olearys i Huddinge C. Dock ligger "Heden" inte så bra till eftersom han häcklade många spelare i Arken från läktaren vid senaste drabbningen mellan Arken och Älgö. Heden får nog räkna med många "felriktade" slagskott från blå.

Brunktuna Allstars

På förhand ett lag som kommer spela final baserat på förra årets cup. Ett gäng bra spelare, varav en spelare vars frisyr fick självaste Mariusz Czerkawski att bli avundsjuk.
Bra fart, bra skott och ett riktigt starkt PP. Här gäller de för resterande lag att se upp.
Av namnet att döma kommer Brunktuna spela fysiskt, men Arkens spelare är redo!

Norsborg

Norsborg, Norsborg, Norsborg! Ja, ett bra lag. Starka spelare och bra fart. Tyvärr har laget spelat relativt ojämnt under säsongen 17/18, de kan vara en klassisk "OS-taktik", att vara bäst när det gäller som mest. Dvs under Älgö Cup.
Positivt är dock att lagets Ryssar verkar ha slutat. Dom som alltid hade "polare" på läktaren som alltid var fullast i hallen och hotade motståndarlaget under periodpauserna.
Skönt för Norsborgspelarna att turneringen spelas i Saltsjöbaden, då slipper dom kränga av och ta med bilfälgarna in i hallen och lämna rattlåset hemma!

Ormsta 2

Relativt okänt gäng som spelar i Stockholm norr, div 5.
Klart tuffaste loggan i turneringen, men lever laget upp till sitt emblem? Ja, det återstår att se!
Att döma av lagfotot säsongen 16/17 är dom fler målvakter än utespelare och detta har ledningen tolkat som att Ormsta 2 kommer vara ett defensivt skickligt lag.
Om man tittar in grabbarnas facebooksida https://www.facebook.com/OrmstaHC2/videos/756233621212122/ blir man ju lite brun i kallingarna! DEN HÄR SEGERN DEN LEVE ?!(%#/! HURRA HURRA HURRA!
Man får en liten nordiskmotståndsrörelse-vibe av detta. Men det är säkert sköna lirare som gillar att vinna matcher och dricka bira.

THH

Tyresö Hanviken Hockeybockey 2
2 träningar + 2 matcher i veckan? Vafan? Orkar inte skriva något om detta lag.
Helt klart en guldfavorit!
Tränaren uppmanar även laget på hemsidan att träna mer. Vafan?
Slutar denna scouting med, vafan?!

Jämshög Saints

Var deltagare i förra årets Älgö Cup. Ett bra lag med jämt spel. Ett typiskt div5 gäng där skridskoåkningen inte är stark, men spelförståelsen är destå bättre. Ett glatt gäng från Blekinge som gillar att spela hockey och dricka bira med anor från 60-70 talet.
Vi i Arken ser fram emot att spela en match mot detta lag.

Älgö HC

Turneringsarrangörerna från Saltsjöbaden! Ett jävla roligt gäng som oförtjänt ligger i seriespelets nedre halva. En målvakt som tar ALLT men vi i Arken Pirates har hittat hans svaga punkt. Stora rosa dildon med tillhörande porrpung! Detta ska vi utnyttja i år igen!
Nytt för i år är att deras spelare har börjat filma, eller rättare sagt nr 88, Kalle. Vi varnar andra lag att hålla sina stickor i schack och försöka ligga minst 2-3 decimeter ifrån grabben.
Annars är Älgö ett välspelande lag med mycket fart! Vi i ledningen tror på Er i år!

Med det sagt, tuff cup i år!

Lycka till alla lag!

// Arken


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2019-04-03
Besökare
155733
Genereringstid
0,0469 sekunder