Piratskeppet guppar vidare...

Inlagd: 10 februari 2018, kl 22:53


Dags för drabbning mot småtigrarna från Älta!

Innan matchen kändes stämningen bra, bra surr från Trädet som tydligen börjar gå mot ”exklusive” med någon rysk brud och Jonte ”lilla-gubben” Magnusson som skulle ut på stan efter fighten!

Älta som har spelat ojämt hela säsongen med både förluster och vinster klev ut mot ett ångande piratskepp och Arken tog kontroll direkt från start. Efter ett bortdömt 0-1 mål tog vi ledningen genom Jonte ”Lilla-Gubben” med ett dragskott från slottet, denna gång höll han ned pucken och vipps sitter 0-1.
Fyra minuter senare styr Kung-Jung in 0-2 på Jontes skott.
All heder åt Älta som hade många bra chanser till kvitteringar, bra passningsspel och bra rörelse i anfallszon.
3 minuter innan periodpaus får Marcus ”Trädet” Åshage upp farten efter en macka från back och gör som brukligt, drar en coast to coast med en ”around-the-goalie” och viker in pucken bakom en snopen ältaslips.

Väl i periodpaus är stämningen god, vi lovar varandra att bli lite mer aggressiva i försvarszonen och se till att göra som Älta, ställa en gubbe högt i slottet i anfallszonen.

Andra period startar med lite give and take hockey, men vi lyckas tillslut etablera spel i anfallszonen. Efter lite flipperspel i slottet lägger Kung-Jung upp en macka till Lavrell som tar revansch från förgående match och faktiskt träffar pucken med en slappie from the bluie, 0-4.
Sen händer något märkligt, en Ältaspelare åker på en billig crosscheckingutvisning och får en 2minutare, snackar sig till en 2a till och totalt tappar de. Efter ett par tonårsskrik och könsord samt yrkesroller som utövas utan trozzer åker han ut på ett matchstraff, han kanske var sugen på en bira, vad vet vi.
5 minuter senare kör Lavrell en toie och lirar fram till Kung-Jung som enkelt rakar in slutresultatet 0-5 med en trippledeak.

Summa sumarium, promenadseger som vanligt mot slagpåsen Älta.
100% på Arre i kassen, kul! Bra match!
Jonte ”Lilla-Gubben” fick Pirathatten efter matchen, med glansiga ögon fick han ur sig ett par ord, men blev tvungen att sätta sig ned på bänken för att smälta känslorna och ta ett par selfies till tinder!

Nästa match, AC Camelen hemma på vallen, mot 3 poäng! Ses på dom sju haven ikväll!

// Arken Pirates


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2019-04-03
Besökare
155732
Genereringstid
0,0313 sekunder