I 12:e straffomgången halkade älgen...

Inlagd: 4 februari 2018, kl 08:30


Då var det dax! Årets viktigaste match! Älgö hemma!

Redan på morgonen förstod vi att detta kommer bli tufft. Fyra pirater anmälde sig till matchen och oron spred sig snabbt i lagchatten.
Men, väl till match rullande 13 pirater ner till vallen med risiga kistor, ny utdragna visdomständer mm. Väl på plats möttes vi av Jompas hemmasnickrade döskalle som pryder omklädningsrummet på hemmamatcherna.

Innan match låg fokus på Älgös målvakt, en målvakt som vi har svårt att göra mål på samt deras nya lite snabbare spelare. Vi bestämde oss för att gå ut hårt direkt och ta kommandot på matchen, vilket vi gjorde.
Första 10min var arkens. Relativt dåligt tempo från båda lagen resulterade i 0-0 efter första. Lavrell stod för årets lösaste slagskott, vilket två tillresta Älgöfans snabbt påpekade med hån och skällsord.

Väl i periodpaus snackade vi om att tagga till, för detta mjäkiga spel är inget som passar oss. DILFen Ubbe manade på piraterna att visa lite jävlaranamma, nyss hemkommen från ett par timmar på Ålandshav med svärdfäktning på däck 5.

Väl i andra perioden lyckades vi skapa ett PP 08:26, efter att deras nr 88 Kalle ”Filmaren” Ljungqvist åkte på en 2+2. En minut in i PP tar vi ledningen med 1-0 efter lite flipperspel på skridskor framför Danne i Älgömålet.
Kalle ”Mr. Moviestar” Ljungqvist drog på sig en 2a för diving i tre bataljer med arkens Lavrell.
Att åka på en divingutvisning måste vara de pinsammaste man kan göra på en hockeyplan, men grabben lär sig snart att hockey inte är italiensk fotboll.
Älgö kvitterar med 1.5min kvar av matchen efter hårt krigande av Älgöspelaren nr 14 David Svanborg.
Förlängningen slutar mållös och vi går mot straffar.
Hela 24 straffar senare vinner Arken matchen rättvist och tar med sig hem 2 pinnar!

Vi tackar Älgö för en bra spelad match!
Dagens riktiga vinnare var dom båda målvakterna!
Arre 96,15%
Danne 94,87%

Nästa match är Älta borta, mot tre poäng!

// Arken

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2019-04-03
Besökare
155732
Genereringstid
0,0469 sekunder