Vinst mot Norsborgs IF

Inlagd: 29 oktober 2017, kl 23:38


Arken HC körde över Norsborg som vanligt!

Det var en sen söndagskväll ute i Botkyrka som 10 tappra pirater möttes upp för att åka åttor kring de normalt sett fysiskt tuffa laget från Norsborg.
Väl på plats var de bra surr i omklädningsrummet, många minnen från tidigare bataljer mot detta Norsborg. Kari’s dust med 130kg ryssen var som vanligt på tapeten.
Jompa som alltid brukar vara först på plats kom insläpandes lite sent med en migrän som förhoppningsvis skulle gå över innan pucksläpp.

Pucken släpps inför ett fåtal åskådare på läktaren, redan i första bytet kliver Marcus ”trädet” Åshage in och stänker dit 0-1 pucken efter 12 sekunder! Riktigt viktigt att vi får en bra start med endast 10 starka pirater på isen.
Jompa stänker in 0-2 ett par minuter senare efter att ha stressat sönder Norsborgs stappliga keeper bakom mål.
Sen något byte senare kör W Hammersteam totalt över en stackare i Norsborg som borrade ner huvudet i isen, Norsborgsspelaren ska vara glad om han kan sova inatt.
David Björklund hänger in 1-3 och vi går till periodpaus.

Inne i omklädningsrummet lägger vi stor vikt på forecheckningspelet och vår smartness. Vi känner att vi är de bättre laget och grabbarna kommer överens om att fortsätta knoga på i andra.

Andra perioden börjar med att Norsborg hänger dit 2-3 efter en dålig backchecking.
Domaren tar oss åt sidan och förklarar att vi måste sluta spela så fysiskt, för vi är så pass mycket bättre än Norsborg.
Detta får oss lite ur balans och vi bjuder in Norsborg i matchen.
Patrik ”Busken” Åshage skickar ner en stackars Norsborgskille i isen efter en blockering och det blir lite rumble. Självklart kommer storebror Trädet till undsättning och plockar bort ett par Norsborgsspelare. Kul att bröderna tar hand om varandra även på isen.

Sen kommer våra två nyförvärv in och punkterar matchen med varsin kasse samtidigt som Oscar i mål gör en riktig benparad på en 2mot1a.

Norsborg får vittring i slutet men arken lyckas ändå hålla ifrån och slutresultatet landar på 4-5.
Jonte ”Lilla-gubben” Magnusson åker på en rejäl tryckare med 15 sek kvar av matchen som säkert kommer ge lite ömma punkter imorgon.

Vi firar segern i omklädningsrummet och blickar fram mot nästa match som är hemma mot Stockholm Falcons på vallen.

Lavrell och Jansson i båset tackar för en fin avslutning på veckan!

// Arken Pirates

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2019-04-03
Besökare
155733
Genereringstid
0,0469 sekunder