Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

2020

Skeppshult - AIF 5-3

Matchen startade som revolverduellen vid OK Corral i Arizona Oktober 1881.
När krutröken hade lagt sig efter 13 minuter hade vi fem mål på tavlan. Ställningen var 3-2 till hemmalaget med 77 minuter kvar att spela. Vi har sett mycket genom åren när vi rövpolerat läktarbänkar på AIF-matcher, men detta var något nytt.

Efter den starten lugnade spelarna ner sig, det blev en normal fotbollsmatch och vi kunde meddela våra kardiologer att de kanske trots allt inte behövde jobba med oss just den eftermiddagen.

Vi såg några för oss ganska nya och glädjande inslag. Konsekvent och rejält agerande i duellspelet från inte bara några utan alla. Detta möjliggjorde ett ovanligt bra och vägvinnande presspel som gav oss bollinnehav, målchanser och tre mål.

Tyvärr såg vi även rester av gamla dåliga vanor stundtals, huvudlösa beslut när vi hade tappat bollen och istället kollektivt (det betyder alla) snabbt borde ha ställt om till defensiv.

Men det som var bra var riktigt bra, så om ni fixar till det som var kass är vi ett topplag. Tro oss, vi har sällan fel där uppe på Läktarn.


Pommes 2 Bullens
Efter ett par sjuka Pommes-räddningar i andra halvlek hoppade motståndarmålvakten upp och ner, applåderade hej vilt och skrek uppmuntrande till vår keeper. Ja, vi vet såklart att alla målvakter är skitkonstiga. Men vi tycker ändå att detta säger något om vår målvakts prestation den här dagen.

Ali 1 Bullens
För ivrig att komma till dribblingar men millimeterpassningarna inne i boxen är overkligt bra.


Det fanns några till i våra tankar, men vi förlorade ju. Se till att vinna så öppnar vi burken big time.


2019

AIF - H/R 1-3

Snygg avslutning på en jobbig höst ! Vi tävlade väldigt bra denna gång och var värda poäng. Nu knyter vi ihop oss som lag och kommer igen starkt i sexan nästa år.
Vi kommer att vara på plats på Läktarn.

Sebbe 2 Bullens
Skicklig lagspelare som sprider glädje

Fredo 1 Bullens
Bra verktygslåda, blir 2020 det stora genombrottet ?

Emile 1 Bullens
Håller hög klass, tekniskt skicklig keeper

Stevo 1 Bullens
Ledaren med de mjuka fötternaAlvesta - AIF 11 - 1

Nu är vi uppgivna. Nu blöder vi varenda gång. Inte snyggt men vi fattar ju hur det känns när man inte har mycket att spela för längre. Vi är i sexan igen, låt oss börja preppa för den säsongen redan nu. Storförlust, men vi hittade faktiskt en som ska ha korv:

Matte 1 Bullens
Bra i spelet, bra i attitydenV/D - AIF 10 - 0

Glöm.AIF/Kb - Agunnaryd 1-5

Segt och statiskt i första. Väldigt intensiv och bra start på andra, men det rann ändå iväg på slutet med några vackra mål till Agunnaryd. Kamratlig stämning på planen som vanligt. Vi tackar DLL för säsongen 2019 !

Kevin 1 Bullens
Snipern visar även klass som målvakt

Vicekapten 1 Bullens
Glädjespridare 

Jeepen 1 Bullens
Rejäl pådrivareAIF/Kb - Strömsnäs 0 - 3

En spelmässigt ganska jämn match. Skillnaden blev Strömsnäs spetskompetens längst fram och längst bak i laget.

Kevin 1 Bullens
Snipern visar även klass som målvaktAIF - Agunnaryd 0-1

Vi hade en räcka matcher där vi presterade bra mot topplagen men ändå gick poänglösa. Den mentala bördan börjar synas nu under matcherna. Ni kämpar föredömligt, vi har inget att anmärka på det, men det ser ut som den riktiga tron på er förmåga inte riktigt finns längre. 
Vi ser det och vi respekterar det. Att gå ut på planen kväll efter kväll utan att få fira efteråt eroderar i långa loppet glädjen och passionen.
Vi är ändå impade av hur ni hanterar det, bra attityd mot varandra, motståndare och domare. Snyggt pajkar, det är fundamentet för kommande framgångar !

Vi kör vidare bara, det kommer alltid en ny match och en ny säsong.
Det viktiga är att vi har varandra, vi på Läktarn och ni därute.

Jonte 3 Bullens
Klister i handskarna och några sjuka parader. En av de mest solklara fullbullarna vi delat ut.

Sune 2 Bullens
Vältajmad KungSRIF - AIF 5-3

Vi gjorde en riktigt bra första kvart med distinkt försvarsspel och vassa anfall. Vi tog fram bollen till några stora målchanser. Resten av matchen var inte bra. När vi till slut fick våra mål var det försent.
Alla kuggade inte i när det gäller arbetsinsats och duellspel, men några gjorde det riktigt bra:

Pommes 2 Bullens
Några ruggiga dubbelparader

Sebbe 2 Bullens
Kraft, vilja och skicklighet

Jamal 2 Bullens
PassningsgeniLAIK - AIF/Kb 3-5

Underhållande och målrikt på Ringvallen. Vi tog hand om defensiven medan Kånnaspelare skötte offensiv och målskytte.
En riktigt sevärd Söndagsmatch, vi tackar för underhållningen !

Taher 2 Bullens
Kopiöst slit

Hassan 2 Bullens
Positionssäker, heads up

Jamal 2 Bullens
Bollens bästa vän

Gabbe 1 Bullens
Säker och rejäl i låga korridoren

Zorro 1 Bullens
Nollan !Guddarp - AIF/Kb 8-0

Vi var klenare fysiskt i defensiven och trots lika bollinnehav alltför trubbiga framåt.
Alla tävlade inte riktigt utan var nöjda med att det var trevlig stämning på planen.
Dock har vi svårt att bli besvikna på DLL, vi bjuds alltid på underhållning, på ett eller annat sätt.

Mo 1 Bullens
Tävlade på riktigtAIF - LEIF 0-9

Vi mötte ett lag med individuellt skickliga spelare på alla positioner och som dessutom spelade effektivt som lag. Vi blev utspelade av ett bättre lag, så enkel blir vår analys.
Nu är det kniven på strupen varje match, vi måste vinna nästa till att börja med.
Möjligheten finns mot alla resterande motståndare.
Korven får vänta till nästa omgång...Lammhult - AIF 4-2

Första halvtimmen var vi totalt tillbakapressade. Vi var ofokuserade, energilösa och oskickliga. Lammhult gjorde två mål och vi gjorde oss beredda på en storförlust.
Men när Lammhult slappnade av samtidigt som vi fick ordning på våra passningar var styrkeförhållandena plötsligt ganska jämna. Vi blev inte hårt pressade och kunde hålla bollen inom laget, få upp blickarna och börja hota framåt.
Det gav oss en reducering efter vackert djupledsspel utmed centrallinjen.

I början på andra var vi stundtals spelförande och tog fram bollen till målchanser, hörnor och frisparkar. När Steven böjde in en frispark till 2-2 börjar vi förstå att detta kan sluta hursomhelst. Spelet böljade fram och tillbaka medan Lammhults publik blev alltmer frustrerade.
Med kvarten kvar fick dock Lammhult in ledningsmålet efter bolltapp i vår spelvändning.
Vi flyttade fram spelare vilket gav motståndaren ytor att göra ytterligare ett mål.

Bra insats, bra inställning och ganska skickligt passningsspel. Men vi behöver nog bli mer cyniska och smarta när vi har poängläge mot topplag på bortaplan...

Pommes 2 Bullens
Styr defensiven verbalt, några ruggiga parader.

Affe 2 Bullens
Gav som vanligt allt. Kryddat med vassa djupledspassningar.

Ali 1 Bullens
Dominant med boll. Utan bolltappen hade det blivit mer korv...Ryssby - AIF/Kb 1-2

Stundals semestertrött spel, stundtals tryggt och bollsäkert. Bra genomkörare för många, årets första seger för DLL !

Fredo 1 Bullens
Osynlig långa perioder men aktiv, skicklig och rapp när han väljer att agera. Vackert volleymål från 19 meter.

Jeepen 1 Bullens
Ger kamraterna en extra sekund genom bra passningar i rätt tid. Det enkla kan vara det vackra.

Matte 1 Bullens
Rejäl som vanligt. Visar vilja !AIF - Torpa 1-2

Trenden är att alla lag som med nöd och näppe besegrar oss numera ondgör sig över att de just den kvällen gjorde tidernas plattmatch, de underpresterade något alldeles gräsligt och mår jättedåligt trots att de faktiskt vann. Många märkliga sammanträffanden ett tag nu, alla lag verkar vara såå feltajmade just den veckan de möter oss. På tal om gräs, det var enligt uppgifter till media anledningen till att Torpa inte fullständigt körde över oss. För dålig fotbollsplan. Våra motståndare i landets näst lägsta serie har tydligen bullat upp kraven på anläggningar, medan vi bara sysslat med att med små medel hålla igång en liten förening och ett kamratgäng som tycker det är kul att spela boll. Ni måste uppenbarligen skärpa er och fixa till gräset pajkar,annars kan inte våra uber-skickliga motståndare spela sin vanliga joga bonito !

Vi på Läktarn tror dock att ni går en fin höst till mötes på de inte helt världsbästa gräsplanerna vi spelar på. Poängen kommer att trilla in. Ni visar det varje kväll nu. Ni gör oss stolta. Vi kommer att vara med er , hela säsongen. Och nästa.


Matte 2 Bullens
Äh, ni fattar...

Emile 1 Bullens
Välkommen tillbaka Home Boy

Mo 1 Bullens
Pålitlig, lojal, aldrig negativ=Redig ÄngelAIF - D/P 0-3

Vi på Läktarn har svårt för pajiga sportfloskler. En av de mer långlivade, uttjatade och ologiska är "Idag kommer första målet bli viktigt". Ja, tänker vi alltid när vi hör den; när i hästaröven blev det oviktigt att ta ledningen i en match !?
Därför är det med lätt rodnande kinder vi försöker oss på en analys av den här matchen:
Vi gick verkligen ut direkt och inte bara kämpade som vi alltid gör på Angelvi, utan vi hade även en tydlig ambition att bestämma och diktera hur matchbilden skulle se ut.
Vi klev upp mot de obesegrade serieledarna med en till synes självklar attityd att vi inte igen kommer att bli dominerade, bortsopade som i förra mötet. Budskapet till D/P var att vi vill mäta oss mot er inte bara med vilja utan även med skicklighet och klass !
D/P är ju verkligen ett bra lag och dessutom ett ovanligt sympatiskt lag hela vägen från ledarna och avbytarna i båset till spelarna ute på planen.
I en halvlek och en stund till var vi jämbördiga mot dem, lika bra som dem på att utöva spelets alla delar, både det vackra lagspelet och de svåra individuella momenten !

Det var någonstans där i fjärde kvarten när vi hade tagit fram bollen till några bra målchanser mot ett allt mer tyst och passivt D/P som tanken kom upp: 
"Idag kommer första målet faktiskt bli viktigt". I det läget kom D/P upp i en skickligt utförd spelvändning, 3-4 passningar från egen tredjedel och de gjorde första målet.

De resterande 2 målen är en konsekvens av detta mål, vi var ju såklart vid det laget tvungna att börja chansa framåt. 
Men oj, nu är vi impade på riktigt av det organiserade lagspel som ni numera har etablerat. Nu går fan ingen säker för oss !

Matte 3 Bullens
Boss

Ali 2 Bullens
Kämpe och magiker

Jeepen 2 Bullens
Regista. Används numera lite överallt. Vårt universallim.

Affe 1 Bullens
Kämpar alltid. Bra blick för spelet, både hemåt och framåt.

A-Rod 1 Bullens
Rätt positioner. Nära, nära de avgörande passen.Vislanda - AIF 2-1

Vi har bit för bit, match för match förbättrat och börjat sätta ett tydligt och samordnat försvarsspel. Därigenom har vi även fått till ett vassare anfallsspel eftersom vi oftare vinner bollen när motståndaren inte är organiserad för försvar.
Detta fungerade bra även i denna match ända tills Vislanda fick en spelare frilägesutvisad i slutet på första.
Då gick vi in i den klassiska passivitetsfällan; "Med en man mer ska det ju ändå lösa sig lite automatiskt, vi behöver inte fokusera på att vara noga i försvarsläge längre"
Bättre lag än vi har hamnat i det mentala läget och vi lyckades tyvärr aldrig komma ur det och få ordning på vårt grundspel.

När vi till slut satte in desperatoffensiv och fick in reduceringen var det för lite och för sent. Vi tar lärdom av detta och går vidare. Tillbaka till grunderna pajkar, ni har visat att det räcker långt.

Matte 1 Bullens
Rejäl som vanligt, vackert mål

Fredo 1 Bullens
Är på en bra grundnivå nu

Jeepen 1 Bullens
Bra in i duellerna, noll missade passningarH/R - AIF 2-1

Vi kom ut och tystade den stora hemmapubliken direkt. Kalaset de förväntade sig blev inte av. I en böljande första halvlek hotade vi dem offensivt efter skickliga spelvändningar och höll dem i tidsnöd genom hårt duellspel och samordnad press.
En väldigt bra halvlek !
Direkt i andra har vi vår enda svaga period, efter ett par onödiga bolltapp kunde H/R toffla in ett par bollar under första fem.
Efter det är vi klart dominanta och gör till slut det välförtjänta reduceringsmålet.
Jakten på kvittering fortsätter mot ett vid det laget panikslaget H/R. Vi lastar in ny kraft från vår suveräna bänk men det går inte vägen den här gången. Publiken är dock fortfarande tyst efter slutsignalen.

Vi är stolta över både skickligheten och viljan ni visade, framtiden är ljus !

Fredo 3 Bullens
Nu blommade all talang ut. Planens dominant.

Matte 2 Bullens
Generalen styr och ställer.

Axel B 2 Bullens
Kompromisslös, bra bolltouch.

Hassan 2 Bullens
Tar aldrig felbeslut.

Sebbe 1 Bullens
Inte helt vän med bollen, men vilka ENORMA löpningar nord-syd.

Zorro 1 Bullens
Dansar som en fjäril. Sticker som ett bi.

Sune 1 Bullens
Elegant ut ur press.AIF/Kb - Torpa 3-6

Stundtals välspelat och intensivt anfallsspel, stundtals oskickligt med onödiga bolltapp i helt fel lägen. Men leendena och det goda humöret var som vanligt på plats.
På det stora hela en sedvanligt sevärd match för oss på Läktarn.

Jamal 3 Bullens
Löjligt dominant, hittar omöjliga passningar. Vackert mål.

Gabbe 2 Bullens
Bra bolltouch, bra speluppfattning.

Zorro 1 Bullens
Långa intensiva pressjobb, distinkt mål.

Sebbes Brorsa 1 Bullens
Vitamininjektion. Välkommen fler gånger.

Sebbe 1 Bullens
Är ju alltid delaktig nu.

Fredo 1 Bullens
Närmar sig toppformen.

Axel B 1 Bullens
Knallhård i tacklingarna.AIF - Alvesta 3 -3

En första halvlek där Alvesta har långa anfall och många hörnor, men där vi genom vackert utförda spelvändningar skapar 4-5 rena målchanser.
Resultatet 1-0 kändes alltså i underkant i halvtid.
I andra blir vi ganska konstant och konsekvent tillbakapressade, vi orkar inte trycka på i spelvändningarna och tappar ledningen 2 gånger. Men i underläge 2-3 kniper vi ändå en poäng på straffmål efter en klassisk sista minuterna Angelvi-desperatoffensiv.
Straffen blir matchens sista spark.
Vi gillar det vackra anfallsspelet i första, men även viljeinsatsen i den motiga andra halvleken.

Matte 3 Bullens
Bergsäker defensivt och iskall dubbel straffskytt.

Hassan 2 Bullens
En skicklig, smart fotbollsspelare

Ali 2 Bullens
Tar oerhört med stryk, men kämpar ändå

Kevin 2 Bullens
Aktiv, visade vilja, vackert mål

Jonte 2 Bullens
Spelar på en hög nivå nu

Sebbe 1 Bullens
Strålande första 25Agunnaryd - AIF/Kb 3-1

Småtrevlig Söndagsmatch i bra väder. Inte så mycket mer att notera.

Jamal 1 Bullens
Aktiv, bra rörelse och kommunikation. Skicklig spelare.Horda - AIF 2-4

Vår vilja att löpa och kämpa fanns där definitivt från start, det var tydligt att alla förstod vikten av just denna match. Problemet var bara att vi i vår ambition att behålla bollen inom laget allt som ofta spelade oss själva in i tidsnöd och till slut bjöd bollen till motståndarna efter en sista stresspassning. Detta ledde till långa hemjobb efter spelvändningarna.
Vi var ändå tydligt spelförande och fick till slut in ledningsmålet efter slalomåkning av vår Magiska Man.
En bit in i andra låg vi likförbaskat under efter ett par vackra mål av Hordas skickliga anfallare.
Slutet blev ändå konsekvent även om det dröjde plågsamt länge. Vår större skicklighet och vilja belönades, samtidigt som Horda inte orkade hela vägen.
Vi gjorde 3 mål sista tio och kunde andas ut.

Ali 3 Bullens
Lyckades inte med allt men gjorde ändå 3 vackra mål. Fullbullare !

Matte 2 Bullens
Skicklig och rejäl. Vill vinna !

Jeepen 1 Bullens
Noga med de enkla passningarna. Får ofta ut bollen ur press.

Taher 1 Bullens
Viktigt inhopp, gav energi när det som bäst behövdes. Spelade 3-0 i matchen.

Affe 1 Bullens
Viker ALDRIG ner sig. Även bra med boll.Hamneda - AIF/Kb 4-3

Av någon anledning spelar alltid Hamneda knallhårt och på gränsen på hemmaplan.
Även när det är B-lagsmatch. Vi är inte riktigt kompatibla med den synen på Söndagsligan, därför vinner vi sällan i Hamneda.

Gabbe 2 Bullens
Stark i motläggen. Allt mer självförtroende med boll.

Matte 1 Bullens
Vackert mål

Sune 1 Bullens
Elegant heads up spel

Taher 1 Bullens
Visar vinnarviljaAIF/Kb - Ryssby 0-2

Lite sisådär med den sista vinnarviljan i första. TOTAL dominans i andra, tyvärr ackompanjerad av tidernas största målsumparorgie. Vi skrattade till slut åt vår oförmåga att få in lädret i nätet.

MEN, vi är samtidigt impade av: Snyggt, skickligt anfallsspel i uppbyggnadsdelen. När det gäller sista toucharna, se ovan...

OCH backlinjespelet. Både smart samarbete, kommunikation i understödet men även offensivt med ambitionen att starta våra anfall med säkra förstapass framåt.

Gabbe 2 Bullens
Stensäker i andra. Och kreativ, framåtlutad, ville starta anfall.

Ali 2 Bullens
Lyckades inte med alla dribblingar. Ändå magisk.

Jeepen 1 Bullens
Stort självförtroende som mittback. Kall i trängsel, väldigt få fel.AIF - V/D 0-1

Vi är fan bra på Angelvi. Nu mötte vi ett topplag. Och skrämde slag på dem. Sista halvtimmen var V/D belägrade i sitt straffområde, vi sköljde över dem i våg efter våg.
Inte med joga bonito, men med den där klassiska Angelvi-offensiven som vi lärt oss att jubla åt och leva med i. De fick dock in en boll i första, vi blev förnekade ett mål i andra. Fair enough, vi har nog ändå skickat ut meddelandet nu: åk aldrig till Angelvi och tro att ni får en myskväll.

Jonte 2 Bullens
Spelar fokuserat nu. Då är han en spektakulärt bra keeper.

Matte 2 Bullens
Knallhård i defensiven. Drev vår slutoffensiv bakifrån.

Hassan 1 Bullens
Överraskande bra inhopp. 

Jeepen 1 Bullens
Bra spelhuvud och attityd till jobbet. Nu även i ny roll längst fram.

Affe 1 Bullens
Home boy.Strömsnäs - AIF/Kb 4-0

Vi kommer snabbt i underläge målmässigt. Men DLL är ju som bekant laget som lever i nuet, inte gräma sig-bara se framåt och försöka göra det bättre (och snyggare) hela kvällen. Aldrig uppgivna, alltid målmedvetna. Och positiva, kamratliga även mot det andra laget. Tjatigt vi vet, men vi gillar verkligen att kolla på vårt Söndagslag.

Mehdi 1 Bullens
Aktiv och aggressiv i försvarsspelet.

Jamal 1 Bullens
Tog duellerna och vann dem mot Strömsnäs bästa div 4-spelare på innermitt.Agunnaryd - AIF 1-1

Segt, pluffsigt, opassionerat och inte påslaget i första. Vi kommer verkligen undan billigt med 0-0 till halvlek. Något måste ha hänt i rummet inför andra för direkt ute igen är vi ett nytt lag. Alla jobbar samordnat och smart tillsammans, stundtals dominerar vi totalt motståndarna både spelmässigt och mentalt. Agunnaryd drar på sig en dum utvisning och vi tar ledningen. Efter det är det bara fajt och tillfälligheter. Vi kunde ha dödat kvällen med ytterligare ett mål, chanser till det hade vi sannerligen mot ett alltmer primitivt spelande Agunnaryd. Men fotbollsgudarna beslöt att ge dem en chans till efter dominansen i första, de satte den och vi delade därmed poängen.

Jonte 3 Bullens
Ett par- tre SJUKA reflexräddningar. Årets första fullbullare. Välförtjänt.

Kevin 1 Bullens
Ointresserad i första. Pånyttfödd i andra, knallhårt jobb + MÅLET från halvplan !

Affe 1 Bullens
Homeboy tömde sig. Tömde sig verkligen fullständig, kröp ut till bänken för sista bytet.

Matte 1 Bullens
Är Bossman som vanligt  + obeskrivlig karaterädding på mållinjen.AIF/Kb - LAIK 1-8

Räknas egentligen inte i Bullensligan eftersom LAIK väljer att spela i Söndagsligan med ett division 4-lag...

.... men vi måste ändå ge:

Trabelsi 1 Bullens
Skiter i vilka de skickar mot oss - utan visar att vi INTE böjer oss frivilligt utan fajt.AIF - SRIF 2-3

Nära både en och alla poängen. Små marginaler, vi blir straffade på ett par misstag. Vi på Läktarn är dock även vi Änglar, vi vet alltså att vi aldrig förlorar eller vinner ensamma. Vi är alltid med er. Tillsammans finns vi - eller finns vi inte alls.
Vi VET att vi förr eller senare får fira första segern tack vare attityden ni visade där ute ikväll.

Matte 2 Bullens
The Boss

Sune 1 bullens
Vanliga 100% jobbet + mål

Goran 1 Bullens
Viktigt spel långt ute och straffräddningGuddarp - AIF/Kb 3-2

Ännu en sevärd publikmatch med vårt Söndagslag. Roligt och underhållande spel där hela laget står för fina prestationer ! Nya Killen Gabbe gör sitt första seniormål, välkommen i den klubben pajk !

Pommes 2 Bullens
Aktiv, fokuserad och offensiv keeper. 

Mo 2 Bullens
Hårt arbetande och svårpasserad ytterback. Stabil läktarfavorit numera.LEIF - AIF 11 - 2

Vi spelar ganska bra när vi har bollen. Vi läcker som såll bakåt.

Nisse, Sune och Axel B 1 Bullens var
Attityden imponerar. Spelar hela kvällen trots det svåra läget.AIF - Lammhult 1-1

Där kom första poängen. Nu var vi på Angelvi och därmed andra bullar, bättre skärpa och vilja i alla delar av spelet. Rent spelmässigt kanske det finns mer att önska, men grunderna satt där. Organiserat försvarsspel och rejält agerande i duellspelet.

Resultatet är således återigen rättvist ;-)

Alla bidrog med hårt jobb hela kvällen men vi väljer att lyfta fram dessa:

Sune och Steven 2 Bullens var
Bra samarbete i mittförsvaret

Goran 2 Bullens
Aktiv och skicklig i måletTorpa - AIF/Kb 2-1

Härligt att se det Leende Laget igen !
Efter en match med rolig och sevärd fotboll stod Torpa som segrare efter mål i nittiofemte.

Jeep och Axel B 2 Bullens var
Skickliga mittbackar

Hassan och Ed 1 Bullens var
Ytterbackar med pondus och vilja

Andreas 1 Bullen
Solid keeper. (Bullens till en Kånnaspelare, var är världen på väg... ?)Torpa - AIF 6-0

Somliga tycker att vi är bättre än siffrorna visar. Vi håller inte med, man är alltid så bra (eller dålig) som siffrorna visar. 
Fotboll är en sysselsättning som är exakt mätbar och därmed alltid rättvis. Insläppta mål - gjorda mål -  antal poäng är sanning och fakta. Allt annat är endast åsikter.

När man dessutom match efter match släpper in för många mål är det inte otur. Man är alltså inte bra nog defensivt. Vi förväntar oss att ni jobbar med att hitta lösningar på den biten av spelet. 

Ali och Sebbe 1 Bullens var
Mycket vilja offensivtD/P - AIF 7-0

Vi behöver medflyt för att störa ett så bra lag som D/P. Det hade vi inte. Men prestationen lagmässigt och individuellt var bättre än senast. Vi kommer att ta våra poäng om vi bibehåller attityden och lagandan vi har. Torpa nästa, mums.

A-Rod och Affe 1 Bullens var
För arbetsinsatsen och attitydenAIF - Vislanda 2-8

Det blir ingen korv. Självrannsakan och skärpning anbefalles.Ling - AIF 2-3

Sista matchen denna historiska säsong. Vi bjöds på en sprakande anfallsorgie under en halvtimme i första halvlek. Begripligt nog orkade vi inte hålla samma fokus hela matchtiden, men det vi bevittnade då höll definitivt hög klass för femman.

Sittunderlag och paraplyer åker in för vinterförvaring nu men ni kan vara säkra på att vi finns på plats igen 2019. 
Tack för i år !

Rama 3 Bullens
Fantastisk med bollen.

Sune 2 Bullens
Fokuserad kämpe och lagspelare.

Ferris 2 Bullens
Talangfull ung ny målvakt.

Mo 2 Bullens
Fortsätter att visa att han verkligen vill spela.

Nisse 1 Bullens
För att missa många målchanser måste man ta sig till många målchanser.
Ingen är bättre än Nils på att proaktivt ge sig själv lägena.AIF - R/T 2-4

Färdiga seriesegrare redan före matchen. Som väntat fick vi inte se laddningen vi vant oss vid i höst. I en småtrevlig match fick vi se ett hedervärt kämpande och skickligt R/T ta segern. Inget att säga om, vi fick ju chansen att hylla seriesegrarna i säsongens sista hemmamatch !

Soosman 3 Bullens
Matchens lirare.


Mattias 2 Bullens
Dominant ledartyp.

Rama 2 Bullens
Vill verkligen vinna även sådana här matcher, löpte kopiöst.


Nisse 1 Bullens
Feltajmad i första. Drev vår offensiv i andra.Virestad - AIF 2-5

Vi har försökt sedan 1974. Nu har vi äntligen lyckats klättra ända upp. Vi har besegrat berget. Den feta damen har äntligen sjungit.
Det som till slut tog oss hit var skicklighet, kampanda, kamratskap och glädje.
Vi på Läktarn vill från djupet av våra gröna hjärtan gratulera er spelare och ledare som på ett imponerande sätt genomförde den historiska säsongen 2018.

It is home baby, it is finally home.

Rama 3 Bullens
En urkraft. Ögonen brann, inget fick stoppa oss nu.

Ali 3 Bullens
Borde vara extra inträde alltid när han spelar.

Ferris 3 Bullens
Utflyttad på kanten nu. Dominerade givetvis även därifrån.

Steven 2 Bullens
Kulturbäraren.

A-Rod 2 Bullens
Smart regista, täppte till där det behövdes.

Nisse 2 Bullens
Hårt jobb. Smarta löpningar. Viktigt mål igen !

Jonte 2 Bullens
Viktig när vi skakade till efter Virestads reducering.AIFb - Strömsnäs 0-6

Naah, Hamnedavibbar i första. Lite bättre i andra. 
Men vi tackar det Leende Laget för all underhållning den här säsongen !

Mattias 2 Bullens
Väldigt dominant på den här nivån.AIF - Hallaryd 8-0

Ett målmedvetet AIF städade bort spänningen direkt, Hallaryd gavs inte en chans.
Nu gäller det att hålla samma fokus hela vägen. Nästa hinder är Virestad borta.
Vi kommer att vara på plats.

Coming home baby, coming home.

Rama 2 Bullens
Dribblingarna. Rycken. Assisterna.

Pommes 1 Bullens
NollanGuddarp - AIFb 3-4

Bländande spel i första halvlek. Bland det bästa vi sett, det var lekstuga mest hela tiden. Inte fullt så bra i en avslagen andrahalvlek.
Vi gillar verkligen det här laget !

Mo 2 Bullens
Växande självförtroende nu

Mattias 2 Bullens
En Riktig Fotbollspelare

Lasse 2 Bullens
Kämpe och glädjespridare

Ali 2 Bullens
Kirurgsnitt på passningarna genom backlinjen

Sune 2 Bullens
Spelade=Bullens

Fredo 2 Bullens
Bättre och bättre nu, jobbar även i defensiven

Kevin 2 Bullens
Många mål blir det

Jonte 2 Bullens
Bra med både händer och fötter

...äh där får det räcka för denna gång. Det vore korrupt att dela ut fler bara för att ni ger oss 90 minuter glädje.Hamneda - AIFb 3-0

Glöm.Kånna - AIF 0-5

Kånna gjorde ett hedervärt försök att bygga sina barriärer och stå emot övermakten.
Det höll en halvlek, sedan petade vi i en växel till. Då brast orken och motivationen hos Kånna. Vi sköjde över motståndarna gång på gång samtidigt som de sista halvtimmen inte ens försökte pressa oss för reducering.
En helgjuten insats helt enkelt. Vi har en tydligt uppåtgående trend, detta blir infernaliskt spännande att följa ända till slutet !
Coming home baby, coming home.

Steven 3 Bullens
Kom ut ur högar med Kånnaspelare med bollen vid fötterna, för att blixsnabbt och utan ansats smacka iväg perfekta passningar till medspelarna. Och frisparken som han böjde in, oj oj oj !

Mattias 2 Bullens
Nya Killen är nog bra på många positioner, men han föddes till mittback.

Ferris 2 Bullens
"Vi kan inte förlora när jag är mittback". Sant.
 Symbios direkt med Nya Killen.

ABT 2 Bullens
Gör viktiga mål. Hela tiden.

Rama 1 Bullens
Hans skicklighet och driv var avgörande när vi till slut dödade matchen.

Mo 1 Bullens
Klok ung man som tar bra beslut.

AxelRod 1 Bullens
Positionssäker, bollsäker och med oändlig arbetsförmåga.

Jonte 1 Bullens
Inte svårt testad, men Nollan !Ryssby - AIF 1-2

Ryssby var spelförande i första men vi var för en gångs skull på tårna i egen box.
Överhuvudtaget var det nu samordnat och tydligt försvarspel, vi tillät inte Ryssby att komma åt många måslchanser. De fick skicka skott utifrån som vi blockade.

När vi fick ledningsmålet i andra ändrades spelbilden, vi dominerade även bollinnehavet resten av kvällen. Vi gjorde ett andra mål och hade bra tryck för att slutligen stänga butiken med ett tredje. Ryssby fick dock in en reducering, men det var försent för att skapa dramatik.
Vi har seriens bästa bänk, en stor tillgång att kunna lägga in en växel till när motståndarna börjar krokna.

En mycket solid insats mot bra motstånd, the show goes on !

Ali 3 Bullens
Spektakulär med bollen som vanligt men det som impade mest var hans kopiösa slit i defensiven. Fullbullare !

Ferris 2 Bullens
"Vi kan inte förlora när jag är mittback". Sant.

Mahhe 2 Bullens
Vilken kämpe han är !

Jonte 1 Bullens
Bra ute och desarmerade när vi tvingade Ryssby att spela långt.

Mo 1 Bullens
Inspirerat och viktigt inhopp i andraAIF - HITS 4-2

Bra och skicklig anfallsfotboll mot ett underkattat HITS, de är en betydligt svårare motståndare än vad tabellplaceringen indikerar.
Men långa stunder är vi svårt oorganiserade när motståndaren har bollen.
För långa, för breda, för glesa. Vi vill se ett tydligare samordnat försvarsspel resten av säsongen !

Nisse 2 Bullens
ABT fortsätter att leverera

Ferris 1 Bullens
Kontroll. Även i rensningarna.

Mattias 1 Bullen
Vi gillar nya killen direkt !Torpa - AIFb 14-1

Topplaget i femman Torpa fortsätter att använda söndagsligan som träningsliga för sitt A-lag. Upp till dem, men särskilt kul matcher blir det ju inte, varken för spelarna eller publiken.

Stor eloge dock till våra killar som gång efter gång bemödade sig om att försöka spela
fram bollen genom laget. Och ni håller humöret uppe. Snyggt tycker vi !

Jeepen 2 Bullens
Rejäl och aktiv

Mohamad 1 Bullens
Gjorde vad han kunde trots många mot sig

Axel B 1 Bullens
Viker aldrig ner sig, skicklig i trängsel

Lasse 1 Bullens
Stort självförtroende med bollenHamneda - AIF 2-5

Vi dominerade spelmässigt och målen trillade in efterhand. Vackra kombinationer och ganska vägvinnande och effektivt passningsspel.
Vi är dock alltför mjuka i förvarsspelet, speciellt vid fasta situationer. Vid Hamnedas andra mål måste Jonte brottas mot två motståndare utan mycket hjälp av utespelare.
Detta bör ni träna på och fixa till !

Nisse 3 Bullens
Har lagt på sig muskler under sommaren. Tre kraftfulla mål.

Leffe 2 Bullens
Driver igång vår press och gör mål, fint samarbete med nya kamraten Nisse.

StevO 2 Bullens
Löjligt dominant nu.

Oscar 2 Bullens
Är proaktiv, vill deltaga. Väldigt få fel.

Rama 1 Bullens
Jobbar hårt, driver laget.

Ali 1 Bullens
Spektakulärt skicklig.Agunn/Ling - AIFb 6-5

Vilda västernfotboll som det ibland är i den här ligan. Vi klagar inte, för det mesta är det underhållande att titta på. När krutröken skingrats stod hemmalaget där som segrare. Skillnaden den här gången blev vasst huvudpel efter fasta situationer.

Oscar 2 Bullens
Stenhård i kroppen. Sammetsmjuk med bollen

Steven 1 Bullens
Kom in i andra och lämnade planen med 4 poäng.

Leffe 1 Bullens
Ser fittare ut än någonsinLEIF - AIFb 5-2

Vi spelade bra fotboll mot en motståndare där många nått mogen ålder och tog ledningen med 2-0. I början på andra fick vi en utvisning och kort därefter ett slumpmål mot oss. Någonstans där började vi stämpla ut och LEIF kunde rinna ifrån
till en klar seger.
Mycket var dock bra i spelet så länge vi orkade, en helt okej uppstart på hösten !

Rama 1 Bullens
Spelglädjen

Fredo 1 Bullens
Pigg och rapp, blir bättre och bättre nu

Sune 1 Bullens
Sedvanliga kliniska brytningarStrömsnäs - AIFb 4-3


Vårt unga lag ställde upp mot flertalet Div 5-spelare. När Strömsnäsbruk gjorde 1-0 redan i första minuten trodde vi på läktaren att det skulle bli en av säsongens tråkigaste matcher. Istället blev det den roligaste. Trots underläge visade våra spelare glädje och på snutt överdrivet positivitet, vilket irriterade hemmalaget på ett nästan komiskt vis. När slutsignalen löd kunde man tro att det var Angelstad som tog hem alla tre pinnar, och inte tvärtom. Jeepen 3 Bullens Världen bästa kapten genom tiderna såg till att hans spelare alltid hade humöret uppe. Mäktiga scener när Strömsnäspubliken ställde sig och applåderade när han haltade ut. Vackert mål och ännu vackrare assist. Sebbe 2 Bullens Hade ett leende på läpparna hela kvällen. Två skickliga assists. Jacke 1 Bullens Slet hårt på anfallet och slet ännu hårdare på mittfältet. Kaizer 1 Bullens Vackert mål och ännu vackrare målgest. Edward 1 Bullens Hade Bajgoran i sin ficka. Albin 1 Bullens Nya killen såg ut att trivas med sina nya kamrater.AIF - Göteryd 1-1

Vi satt och var nöjda med prestationen även efter att Göteryd fick in sin slumpmässiga kvittering. För vi tog ju fram bollen till målchanser i nästan varenda anfall samtidigt som vi höll Göteryd borta från vårt mål. Det var ju bara en tidsfråga innan ketchupen sprutar ut och målen trillar in.
Problemet är bara att det inte hände, en fenomenal Göterydsmålvakt uppbackad av absolut alla fotbollsgudar förnekade oss ett mål.
En märklig upplevelse. Hoppas nu bara att klyschan "Det jämnar ut sig över en hel säsong" stämmer. I så fall har vi en hel del extrapoäng att se fram mot i höst.

Ali 2 Bullens
Superhet i andra

Ferris 1 Bullens
Hade fått fler om det inte varit för den verbala obalansen efter matchen

Nils 1 Bullens
Ställer upp som keeper och är solid

Sune 1 Bullens
Alla beslut är rättAIFb - Ryssby 5-4

Visst, vi fortsätter att spela vilofotboll. Men vi spelar även bra samordnad försvarsfotboll och skicklig effektiv anfallsfotboll mellan varven.

Robin 2 Bullens
Sliter kopiöst och tar inga fångar i duellspelet.
Hördes från mittbacken Lasse "Du är en legend redan !" 

Kevin 1 Bullens
Målgaranti nu

Zorro 1 Bullens
Attityd, glädje och vilja i samma fina paketAIF - Ling 3-1

Vi kan tydligen vinna utan att krama ut max ur laget. Detta blev en viloseger, men vi var illa ute så gör inte om experimentet !

Ali 2 Bullens
Spektakulär och effektiv målskytt

Adnan 2 Bullens
Bra beslut och kliniska passningar som skar genom Lings backlinjeAIFb - Guddarp 8-3

Vi har ju vant oss vid bra passningsspel på söndagarna. Nu blev spelet även vägvinnande och effektivt. En helgjuten insats av ett lag i harmoni !

Kevin 3 Bullens
Guddarpsupporter: "Kan Meijers göra många mål ?"
Jag: "Ja"

Axel B 1 Bullens
På väg mot superfemmanformen

Ferris 1 Bullens
Ser ut att trivas nu

Lasse 1 Bullens
Bra tacklare, även hyfsad koll på bollen

Martin H 1 Bullens
Spelglädje och kraft !R/T - AIF 2-4

Vi hade full kontroll i första halvlek och kunde gå till rummet med en stabil tvåmålsledning. Direkt i andra kom ett omstuvat R/T ut och dominerade fullständigt. 
Vi var som förlamade, uppslukade av en enda känsla - rädslan att förlora något som nyss så så säkert ut. När sedan R/T kom ikapp till 2-2 gick det nästan att ta på paniken, många av våra spelare såg likbleka ut.

Då plockade vi fram skickligheten i ett par moment och fick in ett par bollar.
Ångesten släppte, vår taggade bänk gick in och såg till att det aldrig blev spännande resten av matchen.
Bortasegrar av den här typen är helt avgörande om man ska vinna en serie eller inte.
Men snälla, plåga oss inte så här igen....

Nisse 3 Bullens
Vi måste bara ge Nils en fullbullare nu. En slang per mål.

Steven 2 Bullens
Ett istäcke framstår som en värmefilt i jämförelse. Så kall är han.

Jonte 2 Bullens
Reptilsnabb med händerna. Avgörande räddningar när vi var illa ute.

Axelrod 2 Bullens
Oerhört aktiv centralt. Kör tills tanken är helt tom, sedan kör han en stund till.

Affe 2 Bullens
Måste ha tränat på egen hand...AIF - Virestad 2-0

Vi kom ut med ett tydligt försvarsspel och ett tydligt anfallsspel.
Vi tog direkt tag i taktpinnen och släppte den aldrig.
Serieledarna blev grundligt ägda hela kvällen.
Nu är vi med i racet !

Ali 2 Bullens
Ett riktigt fynd. Ullared eat your heart out

Hannes 2 Bullens
Turning Torso höll rent på sitt kontor

Steven 2 Bullens
Nästan taskigt överlägsen sina motståndare

Martin H 2 Bullens
Noll fel

Oscar 2 Bullens
Hård i kroppen. Mjuk med bollen

Axelrod 2 Bullens
Tog bort Virestads lust att tacklas

Mahmoud 2 Bullens
Armar uppåt sträck

Nisse 2 Bullens
Matchvinnare. Grovjobbare. Lagspelare.

Jonte 1 Bullens
Rätt lugn kväll på jobbet. Men regler är regler...

Affe 1 Bullens
Såg fit och konditionsstark ut. Tränat på egen hand ?AIFb - Hamneda 3-6

Ett gäng sumpade målchanser och några misstag bakåt. Så går det till när en 5-5 match blir en 3-6 match.
Optimistiskt och sevärt passningsspel dock. Stundtals rent av Joga Bonito.

Kevin 2 Bullens
Kan Meijers göra många mål ? Jajamensan.

Jeepen 2 Bullens
Konstiga Kaptenen bidrar med jobb, konsekvent duellspel och en hel del skicklighet. Fullbullaren närmar sig...Hallaryd - AIF 1-8

Vi gick ifrån ganska bekvämt till en storseger. Det mest minnesvärda var nog ändå målsumparorgien i andra när Hallaryd totalt övergav sin målvakt. Vi hade massor med frilägen från mittlinjen men lyckades hitta magen på målvakten nästan varenda gång.
Blev komiskt till slut.


Ferris 3 Bullens
Spektakulärt bra som mittback. Fullbullare.

Zorro 2 Bullens
Het som ett strykjärn, jobbade över stora ytor.

Rama 1 Bullens
Tog fram bollen till farliga lägen och drev på lagkamraterna

Oscar 1 Bullens
Fortsätter att imponeraAIF - Kånna 2-4

Kånna spelade smart, jobbade stenhårt som ett lag och hade ett par riktigt vassa anfallare. De hade dessutom det rätta flytet och fick sina mål i lägen som var blytunga för oss. Vi var inte riktigt samspelta, varken i försvarsjobben eller spelvändningarna.
Dock har vi ett grundspel nu som är optimistiskt, vi vill ta fram bollen genom passningsspel. Kul att se, fortsätt att gnugga på detaljerna så lossnar det ordentligt snart !

Sune 2 Bullens
Ett par utomordentligt skickligt utförda sista-sekunden-glidtacklingar

Mohamed 1 Bullens
Börjar kännas som ett fynd

Steven 1 Bullens
Styr och ställer med tydligt ledarskapAIF - Ryssby 1-2

Vi var ganska tydligt dominanta i första, bollen dansade runt Ryssbys mållinje ett antal gånger utan att trilla in. I andra får Ryssby in ett slumpmål vi blir stressade och har för bråttom att ta fram bollen. Laget blir då för långt och glest.
Ryssby får in ytterligare en boll innan vi kan reducera.
Igen gör vi en bra match spelmässingt, men vi måste träna på avslutningslägena !

Nisse 2 Bullens
Spelar rätt och jobbar hårt

Steven 2 Bullens
Leder laget med skicklighet och vilja

Rama 1 Bullens
Jobbar oerhört hårt trots oflyt med bollen

Kevin 1 Bullens
Alltid på en bra nivå nuAIFb - Torpa 1-7

Det ska ju skilja några mål mellan ett A-lag från femman och vårt B-lag.
Men så länge ställningen var hyfsat lika spelade vi faktiskt jämnt med dem i långa perioder. Gott nog pajkar !

Jacke 2 Bullens
Slet hårt, ville in under skinnet på Torpas spelfördelare.

Mohamed 1 Bullens
Alltid bra nu.HITS - AIF 2-2

Vi har aldrig spelat vackrare fotboll än vi gör nu. Ni är så inihelvete skickliga både individuellt och som lag numera. Hinneryd slet som djur ikväll för att få det enda som de kunde få, en halv seger. Med hårt arbete och disciplinerat försvarsspel fick de maximal utdelning på sin matchplan. Respekt till dem - Respekt till oss.
Fotboll kids, fotboll...

Nisse 3 Bullens
Som ni vet är vi svaga för hårt jobbande anfallare.

Steven 3 Bullens
Vi ringde till år 2010 och bad att få Stevo tillbaka. Nu är han här.

Sune 2 Bullens
Mannen som ger stabilitet ett ansikte.

A-Rod 1 Bullens
Kraft och skills.

Rama 1 Bullens.
Han spelade=BullensAgunnaryd - AIFb 3-3

En ganska bra söndagsmatch, bra fotboll från båda lagen.
Båda lagens målvakter fick utgå på grund av skador. Märkligt nog på exakt samma ställe vid högra stolpen i bortre målet. Vi önskar båda snar återkomst.

Mohamed 2 Bullens
Kompromisslös bollvinnare

Jeepen 2 Bullens
Noll fel under 90 minuter. Vackert mål.

Martin H 1 Bullens
Målskytt och kämpe

Gustav 1 Bullens
Välkommen tillbaka !AIF - Hamneda 5-3

Vi hade gett upp. En man mindre efter en halvtimme och tvåmålsunderläge en bit in i andra. Dessutom regn och rusk. När vi var redo att lämna i förtid började spelarna påminna oss om att vi är på Angelvi, platsen man spelar Hela Kvällen. Platsen där man aldrig ger upp.
Två skott senare var det likaläge och resten av matchen var det bara ett lag på planen.
Vi kunde med en man mindre dominera och gå ifrån till en säker seger.

Vi lovar härmed att aldrig lämna Angelvi förrän domaren blåst och kossorna gått hem.

Sune 3 Bullens
Kung Sune visade kamraterna hur mycket det kostar att vinna.

Steven 3 Bullens
Smaskade in två missiler som tog oss in i matchen. Jobbade hårt, var överallt.

Oscar 2 Bullens
Flest löpmeter i laget. Oj vad vi redan gillar Nya Killen.

AxelRod 2 Bullens
Hoppade in, gav energi och gjorde mål

Nisse 1 Bullens
Iskall när han dödade matchen.

Martin H 1 Bullens
Vägrade ge upp och visade det tydligt.

Mahhe 1 Bullens
Viktigt jobb nar det var dags att bevaka ledningen.

Kevin 1 Bullens
Slöar till ibland, men ruggigt tryck framåt.AIFb - LEIF 0-5

Mohamed 1 Bullens
Visade vilja och var nästan felfri. Det var han rätt ensam om.Göteryd - AIF 1-2

Vi hade kommandot hela kvällen mot ett hårt jobbande Göteryd.
Som så ofta i Göteryd blev det till slut ändå nervöst efter en sen reducering.
Vi red dock ut stormen och kunde åka hem med alla poängen.

Rama 2 Bullens
Kom in i halvlek och pulveriserade Göteryds högerförsvar.Ryssby - AIFb 0-4

Vi var överlägsna i alla delar av spelet och borde ha gjort ännu fler mål.

Kevin 2 Bullens
Bra tryck framåt gav 3 mål. Bra med även hemåt

Martin H 1 Bullens
Aktiv. Fina inlägg.

Jonte 1 Bullens
Nollan !
AIF - Ryssby 5 - 2

I cupavslutningen bestämde vi det mesta mot ett ungt Ryssbylag och fick en enkel seger.


Steven 1 Bullens
ElegantAIF - Horda 2-3

Ledning 1-0 och ganska bra kontroll i första halvlek. I andra började vi tappa både individuella positioner och kontakten mellan lagdelarna. Det såg faktiskt rätt vimsigt ut stundtals. Det kunde ha slutat hursomhelst resultatmässigt, båda lagen tog fram bollen till målchanser. Avgörande till slut blev några bra insatser av Hordas skickliga spetsspelare.

Kevin 2 Bullens
Hal som en tvål i offensiven och ettrig defensivt. Och Målet !

Ferris 2 Bullens
Noll fel under 90 minuter. Imponerande comeback.

Nisse 1 Bullens
Perfekt första halvlek. Mattades i andra.

Stevo 1 Bullens
Koola Katten fick bollen att lyda.
Agunnaryd - AIF 5-1

Vi mötte ett snäppet bättre lag i första tävlingsmatchen för säsongen och förlusten är inte mycket att säga om. Många av våra nya unga spelare ser riktigt bra ut och det var inget fel på attityden. Försvarsspelet såg stundtals helt okej ut, bra positioner och samordning. Nästa cupmatch är på Söndag mot Horda, vi kommer att vara där !


Axel B och Martin H 1 Bullens var
Följsamma och skickliga ytterbackar. Stressade inte iväg bollen när vi vann den.AIF - Strömsnäs 2-4

Epilogen blev en match mellan två lag som inte hade mycket att spela om.
Det såg ut som man ville ha matchen överstökad bara.
Skillnaden visade sig vara spetskompetensen hos en Strömsnässpelare som plockade fram två mål ur ingenting.

Från Läktarn har vi verkligen imponerats av er resa den här säsongen, från de valpiga insatserna i våras till höstens matcher där ni verkligen har tävlat mot även topplagen i Superfemman. Vi tog tio poäng i höst, vackert så !

Vi har en mycket stark trupp för sexan nästa år och är ett attraktivt lag för nya spelare.
Förutsättningarna är bra. Vila ett tag nu, sedan kör vi mot 2018 !


Sune 3 Bullens
Vinglig start på sin ytterback, men sedan visade vår största hjälte vad han är gjord av, resten av kvällen. Avslutar säsongen med en Fullbullare !

Mahhe 2 Bullens
Ger alltid allt för laget.

Hannes 2 Bullens
En stor Ledare.

Linus 2 Bullens.
Tog massor med stryk, men kom tillbaka hela tiden.
Kärda - AIFb 4-3

Kärda tänkte använda den här matchen för att ge sina A-lagsspelare en lättare träning och motivations-boost inför deras kommande kval till fyran.

Well, de fick lite annat att tänka på när våra killar gång efter gång snurrade upp dem med skickligt passningsspel och hårt jobb i defensiven.
Stundtals var vi så stolta och impade att vi bara stod och hoppade upp och ner.
Årets skickligaste insats kom i sista matchen, ojoj vad vi längtar efter nästa säsong redan !


Rama 3 Bullens
Magnifik insats, fullbullare !

Axel B 3 Bullens
Äh, vi måste helt enkelt ge honom en fullbullare till slut.

Steven 2 Bullens
Så cool, så skicklig. 

Sebbe 2 Bullens
Kärnkrafverk.

Kevin 1 Bullens
Småskadad. Då erbjuder han sig alltid som målvakt. Och gör det bra !

LEIF - AIF 5-1

LEIF försökte direkt konsekvent sätta hög press och lyckades hälften av gångerna vinna bollen på vår tredjedel. Men när de inte lyckades fick vi oceaner med yta bakom deras presszon. En märklig matchbild således, antingen var vi fastnaglade i långa LEIF-anfall eller kunde vi anfalla mot dem i tydliga numerära överlägen.
Det var bara en tidsfråga innan något av lagen skulle göra mål. 
Vi tog ledningen och några minuter senare var det kvitterat.
 Efter en halvtimme avgjordes matchen när domaren ville ha huvudrollen och visade ut Rama som reagerade verbalt efter en brutal sultackling. Inget jättebra spelsinne där domaren.

Vi försökte resten av kvällen, med med en man mindre kunde vi inte komma upp med tillräckligt antal spelare i spelvändningarna. Sista chansen var ett friläge som vi inte lyckades få in, efter det rann matchen ifrån oss.

Bra attityd igen pajkar, inget att be om ursäkt för !


Axel B 2 Bullens
Initialerna AB = Alltid Bullens

Sune 2 Bullens
Vår största hjälte berättade i halvlek att han är sjuk och går på penicillin.

Mahhe 2 Bullens **
Övriga fans har reagerat på utebliven Bullens efter den här matchen.
Tillrättat nu. Välförtjänt efter 90 minuters hårt slit för laget.

Emil 1 Bullens
Bra ute med fötterna och några riktigt svettiga parader.
AIF - Guddarp 2-4

För bara några år sedan betraktade vi en pallplats i sexan som en episkt framgång.
Nu går samma spelare ut och tävlar mot spelare som alla spelat i div.4 och där flera har spelat ännu högre upp i seriesystemen.
Och vi är precis lika bra som dem ! Utan att vi för den skull har tränat stenhårt.
Mista lilla medflyt så hade vi åkt hem från Lagan med alla poängen !
Våra spelare är helt enkelt bra nog numera. Och våra ledare.
Ganska fantastiskt för oss som kan vår historia.

Hoppas ni fattar hur stolta vi är över er pajkar.


Viking 3 Bullens.
Vi har sett honom bra tidigare. Men förmodligen aldrig bättre än ikväll.
Om reglerna tillät hade du fått hela burken.

Sebbe 2 Bullens.
Fotboll ser ut att vara kul för den här killen.

Axel B 2 Bullens.
Kanske det snabbaste genombrott vi sett i AIF. Så ung och redan så bra.

Rama 2 Bullens
LEDER genom exempel. Oerhört viktig därute.

Alexander 2 Bullens
Sannerligen en helt unik krigare. Missilen han skickade in hade landat i Vittaryd om inte nätet funnits.

Leffe 2 Bullens
Så hårt jobb. Så lojal. Så smart.

Steven 1 Bullens
Måste få en slang. Så bra är han även när han inte dominerar.


 

AIFb - Forsheda 9-2

Som siffrorna visar var vi såklart helt överlägsna mot ett ungt Forshedalag.
Då är det svårt att bedöma prestationerna både som lag och individuellt.
Vi impades dock av dessa:

Donald 1 Bullens
Jobbar tydligt bättre utan boll nu. Då blir man själv belönad med fler mål.

Sebbe 1 Bulens
Glädje och kraft i samma paket.

Agunnaryd - AIF 3-4

"Vi är ett jävla gäng ändå! Vi borde spela högre upp " Detta (kanske lätt ironiska ?) citat från Leffe efter matchen summerar ganska bra känslan som infunnit sig i laget nu under hösten.
Avslappnat, ingen press på oss själva men alltid ändå hårt jobb för varandra.

Vi ger oss verkligen aldrig, trots alla sura förluster vi haft efter att ha tappat ledningar.

Nu gav vårt hårda jobb utdelning och denna gång var det vi som fick betalt med segermål på övertid.

Linus 2 Bullens
Trygg och följsam som mittback. Felfri.

Axel B 2 Bullens
Offrade en tand för laget.

Rama 2 Bullens
Långt ifrån felfri som ytterback. Men ledarskapet på planen imponerar igen.

Leffe 2 Bullens
Sliter hårt trots lite oflyt med bollen ibland. Två fina assister.

Sebbe 2 Bullens
Massor med löpmeter som vanligt. Nu även vän med bollen.

Kevin 1 Bullens
Loj och ointresserad utan boll. Men rättvänd med bollen händer det saker !

Alexander 1 Bullens
Sannerligen en ganska unik krigare. Viktigt mål.

Jeepen 1 Bullens
Okej på innermitt, riktigt bra som ytterback på slutet.
Horda - AIFb 6-4
 
Spelet och ställningen svängde mer än Angus duck walk.
När matchtiden var slut råkade Horda ha ledningen för tillfället.
Vi tycker faktiskt att 9-mannafotboll är underhållande. På nåt konstigt vänster.
 
Affe 2 Bullens
ALLTID ett föredöme. Råmodellen för en riktig Ängel.
 
Sune 1 Bullens
Kommer ALLTID när AIF kallar. Denna gång som målvakt.
 
Axel B 1 Bullens
Solid som en gråsten i defensiven. Kreativ och skicklig med bollen.
 
 
 
 
AIF - Horda 4-3
 
Extremt dåligt agerande och 0-3 efter 18 minuter. Kvällen förstörd tänker ni ?
Nope, inte på Angelvi där vi alltid spelar Hela Kvällen.
Vi fick in reduceringen i slutet på första halvlek och sedan var det AIF för hela slanten.
Målen trillade in med jämna mellanrum mot ett frustrerat och alltmer uppgivet Horda.
 
Det var ingen höjdare spelmässigt men segern illustrerar ännu en gång urkraften som Änglar plockar fram ur harmoni och kamratskap.
 
 
Steven 3 Bullens
Lika viktig som vanligt med sitt balansspel. Men nu satt även dribblingarna och det vackra spelet. Fullbullare !
 
Rama 2 Bullens
Utan Bossen hade detta inte gått att göra.
 
Mahhe 1 Bullens
Kom in och gjorde skillnad när det som bäst behövdes.
 
Alexander 1 Bullens
En ganska unik krigare.

 
Jacke 1 Bullens
Fortsätter jobba hårt och göra mål.
 
 
 
 
 
AIFb - Guddarp 3-3
 
Niomannamyspysmatch. Trevlig stämning på planen mellan två lag som inte tog det på helt blodigt allvar. 
Vi borde givetvis vunnit med tanke på alla målchanser vi skakade fram. Många är ganska ovana vid att få lägena och stressar iväg skotten.
Nu fick vi träna på just det, och med träning och vana blir allt bättre - även målskytte.
 
Lukas 2 Bullens
Löpte aktivt mot yta och fick därför massor med boll på sin kant.
 
Fredde 1 Bullens
Tog sig till lägena hela tiden. Synd att bollen inte ville in bara.
 
Jeepen 1 Bullens
Speedig defensivt. Släpper bollen snabbt vilket ger nästa kille extra tid.
 
 
 
 
Vislanda AIF 4-3
 
Efter mardrömsstart och underläge 2-0 efter 10 minuter började vi få ordning på spelet och hade med lite flax utjämnat till 2-2 i halvlek.
Det var tydligen traumatiskt för Vislanda som kom ut helt förlamade i andra.
Vi kunde pressa till oss bollen av stillastående motståndare och fick ganska rättvist in även ledningsmålet till 2-3. Många hade dock jobbat hårt, sista kvarten tröt orken rejält och vi blev sittande i låga positioner vilket ledde till rejäl press från Vislanda.
Två straffar sista 10 gav mycket lättade Vislandaspelare segern till slut.
 
Vi fick återigen se poängen försvinna i slutet på matchen men får glädja oss åt berömmet från domare och motståndare för sättet vi  tar oss an uppgiften.
 
 
Sune 2 Bullens
Oerhörd arbetsinsats. Rensade allt i luftrummet.
 
Jacke 1 Bullens
Jobbade hårt och länge. I ansiktet på backlinjen hela tiden.
 
Pommes 1 Bullens
Sjuka räddningar i andra.
 
 
 
 
AIF - Torpa 1-2
 
En mycket bra Torpamålvakt förnekade oss tvåmålsledning när vi spelade som bäst
i fjärde kvarten och tog fram bollen till frilägen. 
Istället för stängd match där rann allt ifrån oss sista 7 när Torpa får in ett par märkliga
slumpmål. Prestationen var dock ännu en gång väldigt bra, vi är sannerligen inga strykpojkar, och vår lagmoral är på topp !
 
Kevin 2 Bullens
Viktig för oss med sitt notoriska målskytte
 
Viking 2 Bullens
Kliniskt bra. Försvarade sin målvakt när Patrask-flocken anföll med sparkar och slag.
 
Sune 2 Bullens
Enormt jobb och väldigt få misstag
 
Rama 2 Bullens
FULLSTÄNDIGT slut när han till slut var tvungen att byta för gott
 
Steven 2 Bullens
Såg till att vi hela tiden hade rätt balans i laget
 
Sebbe 2 Bullens
Oerhörd vilja. Oj vad vi hade önskat dig det där 2-0 målet.
 
 
 
 
AIF - Vederslöv/Dänningelanda 2-1
 
Det kändes i luften, alla ögon glödde redan under uppvärmningen.
Och mycket riktigt kom vi ut fokuserade och redo på ett sätt vi inte alltid har sett den här säsongen. Vi dominerar första halvlek spelmässigt, får en motståndare utvisad tidigt och går i andra upp i en 2-målsledning. Efter det är det bara kamp, alla tar fram allt ur säcken för att få den där första seger i femman. 
Det lyckas, glädjen och känslan av befrielse är enorm.
Vi bevisar att vi verkligen kan besegra alla lag även i Superfemman !
 
Viking 3 Bullens
Höst + Viking = Överjävlig. Enkel matematik.
 
Kevin 2 Bullens
Mer aktiv nu, det betalade sig direkt med 2 vackra mål.
 
Axel B 2 Bullens
Kurvan fortsätter. Solid bakåt och cool med bollen.
 
Rama 2 Bullens
Spelade bra själv, och fjärrstyrde Kevin samtidigt.
 
Steven 2 Bullens
Skicklig, men viktig även med det anonyma smarta slitet.
 
 
 
 
 
LIFc - AIFb 3-1
 
Med obefintligt lagspel vinner man inte mot löpglada och fokuserade motståndare trots att de saknar muskelmassa. Det såg dessutom ut som somliga inte har förberett sig för matchen helt optimalt (bleka...). 
 
Edward 2 Bullens
Vill alltid. Fuskar aldrig.
 
Jeepen 1 Bullens
Försöker verbalt motivera kamraterna. Vackert mål.
 
 
 
 
Växjö N - AIF 8-0
 
Löjligt bra motståndare på den här nivån, seriens bästa spelare på de flesta positionerna plus en oerhört överkvalificerad playmaker/målskytt ovanpå det.
Med de förutsättningarna är vi imponerade av hur vi tar oss an den omöjliga uppgiften. Alltid ambitionen och modet att försöka passningsspela fram bollen över planen och en kollektiv arbetsinsats där allas tröjor var blöta efteråt. 
Inget gnäll på varandra, motspelare eller domare. 
 
Det är stort att bibehålla en sådan spelglädje som ni trots allt visade !
 
Viking 2 Bullens
Uppe på sin normala nivå = Överjävlig.
 
Axel B 1 Bullens
Aldrig dålig. Och utvecklingskurvan är brant nu !
 
Donald 1 Bullens
Nu börjar det likna nåt. Jobbar för laget och skicklig dessutom.
 
 
 
 
AIFb - Horda 3-6
 
Ja, vi hade förmodligen tagit fler poäng om vi tog de här matcherna på blodigt allvar.
Men vi struntar faktiskt i det, spelglädjen i Söndagsligan smittar även oss. Det räcker gott !
 
Steven 2 Bullens
Tunnlade motspelare och fick genast en glad kram av densamme.
 
Jacke 2 Bullens
Maxlöpningar och kliniskt avslut vid målet.
 
Edward 1 Bullens
Bra insats i ny roll. Fuskar aldrig !
 
 
 
 
Ryssby - AIFb 3-4
 
Första halvtimmen i andra var vi löjligt överlägsna och tryckte ner Ryssby i eget straffområde via samordnad press och skicklighet när vi hade bollen.
Ändå blev det dramatik i slutet när Ryssby med stor vilja fick upp bollen och tvingade
fram några hörnor efter varandra.
 
Rama 3 Bullens
Tillbaka efter senaste skadeeländet. Lyste av spelglädje, och bollen gjorde vad Rama sa till den att göra. Leder och instruerar kamraterna. Fullbullare !
 
Sebbe 1 Bullens
Attityd, vilja och en hel del skicklighet.
 
Sune 1 Bullens
Smart i positionerna och tömde tanken helt innan kramp-bytet.
 
Linus 1 Bullens (i efterhand)
Tjatat ett tag nu, trägen lönar sig
 
 
 
 
 
AIF - Norrhult 1-1
 
Den historiska första poängen är bärgad !
 
 
Leffe 2 Bullens
Sliter och visar med exempel
 
Sebbe 2 Bullens
1-manspress över hela planens bredd
 
Emil 1 Bullens
Många viktiga räddningar och beslut
 
 
 
 
Strömsnäs - AIF 8-2
 
Vi reducerade till 4-2 med halvtimmen kvar och hade riktigt bra tryck för fler mål.
Då fick Strömsnäs in femman och proppen gick ur helt.
Inte snyggt att ge upp på det viset, men någonstans fattar vi att det kan bli så i läget vi har hamnat i. 
Vi glömmer det och kommer ihåg perioden då vi under 40 minuter dominerade spelet och fick fram bollen till målchanser.
 
 
Hannes 2 Bullens
Individuellt en fullbullarinsats, men raset i slutet kostar en slang.
 
 
 
 
 
Liljan - AIFb 4-3
 
Ännu en gång förde vi spelet mot Liljan men var lite för mjuka i båda ändarna av planen. Vi bjöds dock igen på en välspelad match med god stämning på planen.
Tuffa till er bara pajkar så kan ni mycket väl vinna resten !
 
Kevin 2 Bullens
Lovade 3 mål. Nu blev det 2, och en slang per mål.
 
MC Inga Bullens
... inte förrän vi har sett dig på en träning och ytterligare en match.
 
 
 
 
 
 
AIFb - Liljan 1-3
 
Utan att riktigt ta i hade vi spelövertaget i första.
I andra började Liljan ta i. Det gjorde inte vi.
Vi får en känsla av att inte alla förberedde sig optimalt inför den här matchen ?
Nåväl, chans till revanch redan på Onsdag mot samma motståndare.
Vi åker till Värnamo och kollar från Läktarn.
 
 
Jacke 1 Bullens
Löpstark och aggressiv i en halvlek. 
Borde ha fått med sig ett mål eller två.
 
 
 
 
 
AIF - LEIF 0-6
 
Emile och fotbollsgudarna höll oss kvar i matchen en halvlek. Sedan var det roliga grundligt över. Vi fick ordentligt med stryk av ett lag som var bättre än oss på alla element av spelet.
 
Men er attityd imponerar på oss, att ändå fortsätta, att inte peka finger på varandra, att direkt börja fokusera på nästa uppgift och att efter matchen fortsätta diskutera med varandra hur vi nästa gång kan hitta ett sätt att vinna .
Förluster är förluster, men det betyder inte att ni förlorar vår respekt.
För den har ni sannerligen kvar.
 
 
Mahhe och Martin H 1 Bullens var
Positiva och offensiva trots uppförsbacken. Ville framåt in i det sista.
 
 
 
 
AIFb - Kärda 3-2
 
Det Leende Laget kom ut och gjorde just det, men glömde i början tyvärr allt det andra man bör syssla med på fotbollsplanen. Men vid underläge 0-2 vaknade alla och vi kunde betrakta solklar dominans från vår sida resten av matchen.
Vi gillar verkligen att gå på fotboll på Söndagar !
 
Kevin 2 Bullens
2 mål plus mycket annat bra !
 
Peter 1 Bullens
Den här pojken påminner oss om varför man spelar fotboll.
Hans spelglädje är smittande !
 
 
 
 
Guddarp - AIF 4-1
 
Ännu en gång visade vi att vi har både förmåga och kunnande att mäta oss med alla lag. Nu gäller det bara att mentalt orka göra det hela matcher.
Den här gången orkade vi 60 minuter, men det blir bättre och bättre.
Vi är inte missnöjda utan snarare ganska stolta över er pajkar.
Första segern kommer närsomhelst, vi lovar !
 
 
Viking 2 Bullens
Massor med löpmeter !
 
Sebbe 2 Bullens
Vinnarattityd !
 
 
 
 
Forsheda - AIFb 9-0
 
Såg tryggt ut en halvtimme, dominerat bollinnehav och en del halvchanser.
När Forsheda fick in ett par bollar rasade korthuset ihop dock. Fullständigt.
Endast tre spelare gick in i duellerna som om de menade det. Det räcker givetvis inte.
 
 
Jeepen 1 Bullens
Den glada gamängen försöker vara ett bra exempel ute på planen.
Jobbar färdigt situationerna även i motgång. Noll felpassningar imponerar.
 
 
 
 
 
 
AIF - Agunnaryd 2-3
 
Samma visa igen. Vi möter lag hela tiden som är minst lika bra som vi själva, och då måste hela laget antingen kämpa lite hårdare än motståndaren eller ha lite flyt.
Vi har hittills haft varken eller.
Men vi bjöds på en dramatisk match igen och levde oss med i dramatiken.
Väl värt inträdet bara det, vi kommer tillbaka !
 
 
Sune 2 Bullens
Attityd och hjärta !
 
Stevo 1 Bullens
Älskar att spela fotboll trots tabelläget !
 
Emil 1 Bullens
Passionerad målvakt !
 
 
 
 
 
 
Horda - AIF 4-2
 
Nej det vill sig verkligen inte. Vi får inte riktigt lagspelet att klicka. Det ser dessutom ut som inte riktigt alla vill vara delaktiga i försvarsspelet, det hållet inte att försvara sig bara med backlinje och målvakt. Det övergår vårt förstånd hur vi kan släppa in 4 mål mot ett primitivt spelande Horda. Skärpning anbefalles !
 
Linus 1 Bullens
Stred som Sven Dufva övergiven på sin kant.
 
Leffe 1 Bullens
2 mål och bestulen på 2 straffar.
 
 
 
 
 
Guddarp - AIFb 4-2
 
Ännu en småtrevlig söndagsmatch. Fin fotboll från båda lagen. Knappt några tacklingar dock, kanske lite för mycket födelsedagsmys för att bli riktigt intressant.
Så här blir det GARANTERAT INTE när A-lagen möts.
 
Jacke 1 Bullens
För sin fina attityd. Jobbar så hårt han mäktar och byter sedan.
 
Sebbe 1 Bullens
Aldrig dålig.
 
 
 
 
AIF - Vislanda 1-2
 
Efter att Vislanda en bit i andra tryckt in ledningsmålet var det bara AIF resten av kvällen. Absolut alla bestämde sig för att det räcker nu, inte en till förlust på Angelvi, no mas. Det var en formidabel offensiv där vi tog fram bollen gång efter gång till målvaktens område. 
Otur och en mycket bra målvakt förnekade oss dock den där poängen som vi törstar efter. 
Man vi är imponerade av sättet ni studsar tillbaka och visar vad "Hela Kvällen" innebär.
Lita på oss, ni kommer sannerligen att ta poäng, och när det väl lossnar kan det gå fort uppåt !
 
Sune 2 Bullens
Attityd och hjärta !
 
Steven 1 Bullens
Kylig kämpe.
 
Nevres 1 Bullens
Vindsnabb ytterback, kan bli något av den här unga talangen.
 
Linus 1 Bullens
Med några minuter kvar vände han sig mot Läktarn och frågade om det möjligtvis kan bli någon Bullens. Väluppfostrad ung man, det gillar vi.
 
 
The show goes on, vi följer med !
 
 
 
 
AIF B - Ryssby 4-0
 
Ryssby spelade faktiskt ganska bra, men vi var lite skickligare på många positioner och det blev aldrig riktigt spännande. Vi på Läktarn börjar gilla Söndagar :-)
 
 
Kevin 2 Bullens
Felfri mittback som vanligt på Söndagar men hann ändå med att böja in en i bortre.
 
Martin H 2 Bullens
Förutom stabil defensiv är han notorisk målskytt numera, nära hattrick.
 
Emile 1 Bullens
Inte bara för reglerna, kom upp stort ett par gånger.
 
Jeep 1 Bullens
Nya Skippern lovade sluta telefonterra oss om han fick en slang.
 
 
 
 
Torpa - AIF 5-1
 
Hittills i serien har vi hängt med länge i matcherna med bra attityd och bitvis bra spel.
Nu kom vi ut och såg ut som vi ville vara någon annanstans, vi var viljelösa och krampaktiga. Vi slog rekord i felslagna passningar, var alldeles för långt från motståndarna i pressen och alldeles för få flyttade fram när vi väl fick fast bollen i anfallsspelet. Detta var helt enkelt för dåligt pajkar.
 
Hannes 2 Bullen
Slang till en mittback efter en storförlust, där han dessutom blev utvisad !?
Japp ni läste rätt, så bra var han.
 
 
 
AIF B - Ljungby C 2-0
 
Vi har nog aldrig sett ett så massivt övertag i bollinnehav på Angelvi, 75 -25 till oss ?
Trots det fick vi inte till målchanser i samma omfattning, delvis på grund av att LIF blev låga, det fanns ofta 7-8 blå spelare runt egen straffpunkt, där de täckte skott och passningar. Men även på grund av viss oskärpa från vår sida i avgörande lägen.
 
Men på det stora hela var det en bra söndagsmatch, positiv attityd, mycket snack, många leenden och uppmuntrande kommentarer mellan spelarna och schysst beteende mot motspelare och domare.
 
 
Sebbe 2 Bullens
Detta är en riktigt bra fotbollsspelare helt enkelt.
 
Alex 1 Bullens
Nya killen är giftig som en äsping runt motståndarmålet. När han får tillbaka speltajmingen fullt ut är det målgaranti, lita på det !
När han blir av med bollen ska den omedelbart återerövras med knallhårt jobb.
Se och lär av Repo Man pajkar !
 
Emile 1 Bullens
Regler är regler.
 
 
 
 
 
V/D - AIF 4-0
 
Efter att återigen ha bjudit på bra motstånd och stundtals fint passningsspel gled ändå matchen ifrån oss under andra halvan. Bra motståndare, speciellt mycket spetsigt anfallspar, men ändå: hur är det med kondisen pajkar ?
 
Vi räknar med full fokus på Fredag mot Torpa borta.
Vår spåkula säger att första segern kommer där. Den har sällan fel.
 
 
Stevo och Viking 1 slang var
Bytte plats, det funkade jättebra
 
 
 
 
AIF - Växjö Norra 1-5
 
Det stod direkt klart att nu möter vi ett lag med skickliga spelare av ett slag som förmodligen aldrig spelat på Angelvi. Trots att vi åker på 2 slumpmål direkt i inledningen darrar vi inte utan fortsätter att mala på med vårt tydliga försvarsspel och lyckas sakta men säkert tugga oss in i matchen. Det spelades väldigt bra fotboll av båda lagen och när vi i inledningen av andra får in reduceringen till 1-2 började vi på läktarn faktiskt tro på riktigt. Vi hade fått ner motståndaren i en brygga de absolut inte var bekväma med.
 
I det läget kastar de iväg en snösamlare från långt håll som på något vis seglar över målvakten och in i mål. Ett jobbigt mål som ger VN ny energi.
När vi flyttar upp i en mer desperat offensiv får de in ytterligare ett par mål.
 
Vi gillar verkligen attityden. Ingen gav upp utan kämpade hela, hela kvällen !
För det och för vårt spel fick vi även beröm av motståndarna.
 
 
Affe 2 Bullens
Vi blev blöta i ögonen av att se viljan och kämpaglöden hos denna son av byn.
Ingen ska komma till hans hem och tro att nåt är gratis, vill de ha poäng måste de betala priset !
 
 
 
 
Norrhult - AIF 2-3
 
När vi gjorde ledningsmålet till 1-2 i åttifemte kunde vi känna smaken av första segern i femman, jublet och glädjen var enorm.
Men ett par olyckliga ögonblick senare kunde vi konstatera att vi åkt på en av de suraste förluster på väldigt länge. Norrhult skickade in segermålet på straff med matchens sista spark.
Men vi lär oss efter varje match och har redan bevisat att det kostar på att slå oss, några strykpojkar tänker vi inte vara !
 
 
 
 
AIF - Hjorsberga 1-7
 
Trots resultatet gjorde vi faktiskt en överraskande bra prestation under 55 minuter.
Första tio i andra etablerade vi bra tryck och fick fram bollen till heta reduceringschanser. När Hjortsberga efter en spelvändning fick in 0-3 gick dock luften ut och det fick rinna iväg till stora siffror.
Många gör ändå bra insatser, men med det här resultatet kan vi ändå inte öppna burken.
 
Vi har dock sett tillräckligt för att redan nu veta att det här laget kommer att vinna matcher i femman 2017 !
 
Nya tag i Norrhult på Lördag, vi kommer att vara där !
 
 
 
 
 
AIF - Torpa 0-7
 
Den historiska säsongen 2017 är äntligen igång med cupmatch på Lagavallen.
Några gör individuellt ganska bra insatser men det kollektiva spelet kuggade
inte i, för att uttrycka det milt.
 
Bullens ? Skulle inte tro det....
 
R/T borta på Fredag, vi är ganska säkra på att det blir bättre då.
 
 
 
 
 
Reftele - AIF 0-4
 
Tåget nådde slutstationen på 2016-resan. Och ut på perrongen flög ett gäng nyblivna div 5-spelare !!
 
Så distinkt, så beslutsamt, så kliniskt skickligt i alla viktiga moment.
Alla grävde fram det allra sista i kämpasäcken när det verkligen gällde som mest.
Vi är mållösa, kan inte-orkar inte att få fram nåt vettigare referat än detta.
 
 
Viking 3 Bullens
Krönte sin överjävliga höst med en fullbullare !
 
Nisse 3 Bullens
Tryckte dit allt, sanslöst effektiv när det verkligen behövdes som mest !
 
Linus 2 Bullens
Well, han hade på sig en matchtröja, ni vet vad vi tycker numera.
 
Emil 2 Bullens
Nollan och några riktigt stora, viktiga prestationer.
 
Koff 2 Bullens
Kom till oss och bidrog med sin skicklighet. Men han har även lärt oss att
utan hårt jobb vinner man inget.
 
Rama 2 Bullens
Skickligt utfört och VIKTIGT ledningsmål.
 
Steven 2 Bullens
Skickligt utförd passning till VIKTIGA första målet.
 
 
Tack för i år, vi ses i Guddarp till våren.
 
 
 
 
 Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

Information
Senast uppdaterad
2020-06-29
Besökare
220767
Genereringstid
0,0940 sekunder