Årskurs 8 Åkerö skola 2014-2015  

Vårens försäljningar + info

Inlagd: 18 februari 2015, kl 17:19

Här kommer info kring Demokratiresan 2015 och insamling av pengar under våren 2015

Försäljningar
Nu påbörjar vi en försäljning av kläder från Newbody och Choklad från Sweet Dreams. Målet är att alla ska sälja minst 10 paket Newbody och 10 paket choklad. Vinst på Newbody är 37 kr/pkt och på chokladen 27,50/pkt.
Då tjänar vi 43.000 kr totalt!
Lämna din beställning senast 16/3 antingen via egen inloggning på Newbody (se info på beställningsmaterialet), via mail till demokratiresan2015@gmail.com eller lämna till klasselev: 8 A Tilde Lizell, 8 B Rebecca Rosén, 8 C Anna Olsson.
Utlämning kommer ske 23/3 hos Terrible Twins i Insjön, gamla Stationshuset, vi återkommer med tider.

Vi kommer också att sälja lax nu inför påsk, det blir samma upplägg som vid jul via Siljan Lax.
Målet är att sälja minst 5 laxar var, det ger en vinst på 17.000 kr. Vinst per lax 50 kr (100 kr för det stora paketet).
Lämna din beställning senast 20/3 antingen via mail till demokratiresan2015@gmail.com eller lämna till klasselev:
8 A Tilde Lizell, 8 B Rebecca Rosén, 8 C Anna Olsson.
Utlämning kommer ske 31/3 kl 16.30-19 vid Siljan Lax.

Självklart är det helt okej att sälja fler laxar och färre Newbody och choklad, men alla måste försöka att göra sitt bästa och sälja så mycket det bara går!

Försäljning av toa- och hushållspapper kommer att ske senare i vår, efter påsk. Vi återkommer!

Packa påsar på Coop och Hemköp
Jobbet med att packa påsar under våren fortsätter, kolla när du ska packa! Eleverna ska vara färdigombytta och på plats ute i butiken när passet börjar, detta betyder att de bör komma minst 5 min före tiden då passet ska börja. Vi tjänar bra med pengar på packningen, dagsförtjänsten ligger hittills på 700-2600 kr, för ca 5 timmars jobb. Det är viktigt att man byter om man inte kan jobba. Info om scheman finns på Facebook och lagsidan. Ni blir kallade via sms eller Facebook.

Kiosk på Tegera Arena
Schema för alla hemmamatcher ligger ute på FB och Lagsidan. Bara 4 matcher kvar nu! Påminnelse skickas ut via FB, mail eller SMS till föräldrar eller elev. Info om rutiner i kioskerna finns på Lagsidan. Vi tjänar 10 % av försäljningen.

Kratta Leksand Strand
Vi kommer att kratta/städa på Leksand Strand under några kvällar när snön har försvunnit, här ska alla hjälpa till och alla elever ska vara med. Vi återkommer med info när vi vet mer. Vi tjänar 50 kr i timmen/person. Tidigare år har det blivit ca 40.000 kr.

Nationaldag i Gropen 6/6
Vi ska dela ut flaggor och sånghäften. Vi kommer också att sälja kaffe och hembakat bröd. Alla behöver inte hjälpa till på plats, men alla måste baka! Mer info kommer när vi närmar oss juni.

Resan
Vi kommer att åka 11-18 september, de föräldrar som vill följa med måste anmäla sig senast 28/2. Kom ihåg att kolla passen för både elever och medföljande föräldrar!

Forum för meddelanden:
Facebook fungerar bra för att snabbt kunna kommunicera med framförallt eleverna, men även föräldrar. Vi kommer även att lägga ut de flesta dokumenten (t ex arbetsscheman, infobrev etc.) där, ni hittar det under ”filer” i menyraden. När vi känner att vi behöver nå många föräldrar så kommer vi att använda oss av E-post utskick. Vi har skapat en särskild avsändare (demokratiresa 2015), som vi kommer att använda. Var observanta så att mailen inte hamnar i ev skräppost mappar hos er. Vi har också en egen undersida på Lagsidan (http://www.lagsidan.se/ak8akero). Här kommer vi att lägga upp samma dokument som på Facebook, så att alla föräldrar kan komma åt dem.


Vid frågor kontakta styrgruppen via mail till demokratiresan2015@gmail.com


Tillbaka


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet

Information
Senast uppdaterad
2016-09-12
Besökare
156984
Genereringstid
1,4690 sekunder