Athletic Club Camelen Hockey  

Carl Fredriksson har avlidit

Inlagd: 2 april 2007

Calle har avlidit, 59 år gammal. Han efterlämnar hustrun Malena och barnen Åsa, Linda med barnbarnen Johannes och Olof, Jenny, Johan, Fredrik och Magnus.

Calles idrottsliga karriär startade i allsvenska Teg i Umeå. Calle kom till AC Camelen i början av 90-talet. Han ville hålla igång som motionär. Det blev lite mera än så. Calle spelade i A-laget samt veteranlaget samtidigt som han tränade och ledde pojklaget. Han tog även på sig rollen som redaktör för vårt informations-blad. Calle öppnade även dom internationella vyerna för klubben. Detta ledde till att AC Camelen deltog i många turneringar utomlands, bl.a. Veteran-OS i Lillehammer, Kanada och Tyskland. Han skapade ett nätverk av kontakter som klubben än idag har stor glädje av. Calle var en förebild för många av oss. Han uppträdde alltid schysst såväl på isen och som utanför isen, mot motståndare och funktionärer. En äkta lagkapten.
Du som vill hedra Calle, kan sätta in pengar på RP-föreningens forskningsfond med anledning av barnbarnet Johannes synskada,
pg 24 75 19-2,
märk talongen "Johannes".

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-06-26
Besökare
395863
Genereringstid
0,0625 sekunder