Athletic Club Camelen Hockey  

Camelen stutsade tillbaka!

Inlagd: 8 november 2015, kl 10:16


Camelen tog en säker seger mot Ormsta borta!

Ny svår bortamatch för Camelen mot Ormsta och med en tunn trupp och starten var sämsta tänkbara då Ormsta gjorde 1-0 efter 52 sekunder. 2 minuter senare drog Ormsta på sig en 2-minutare och då var Camelen framme i powerplay och kunde kvittera genom 24. Åkerlund på pass från 29. Carlsson. Glädjen efter kvitteringen blev inte långvarig då Ormsta kunde göra 2-1 efter 5 minuter. Sedan blev det en match av ställningskrig och perioden drog sig mot slutet och det såg ut som om Camelerna skulle få gå till vila med underlägen. Johan Molitor ville dock annat och med en snygg tvåfotsdragning med 4 touch och sedan landade pucken på bladet och sedan i krysset och det var kvitterat igen och resultatet i pausen var 2-2. Skotten vann Camelen med 12-7.

Andra perioden rivstartatade med en 2-minutare i utvisningsbåset för Ormsta efter 3 sekunder. Det blev inte lättare när Ormstas nr 20 spearade Johan Molitor direkt på ett teck och domarna tvekade inte och det var bara att gå och duscha. 1,20 minuter i 5-3 för camelen gav utdelning direkt då 36. Jacobsson stänkte in 2-3 till Camelen. Men 5.minuters utvisningen blev dyrbar för Ormsta och 25. Wallentin kunde valla in 2-4 via en Ormstaback. Innan utvisningen tog slut så kunde 31. Molitor göra 2-5 för Camelen. Efter lite Camelenslarv kunde Ormsta göra 3-5. Det kan även vara så att Camelens keeper 21. Arvidsson frusit fast i isen då spelet varit förlagt i Ormstas zon alla de 8 första minuterna av andra perioden. Sedan snackade 36. Jacobsson till sig en 2:a men det hjälpte inte Ormsta utan direkt när Jacobsson var tillbaka på isen kunde 31. Molitor göra 3-6 efter fint förarbete för av 27. Adrian för dagen i #28 och nr 24. Åkerlund som gav Molitor öppen kasse och den notoriske målgöraren gjorde inga camelfans besvikna och Camelen hade en trygg 3-måls ledning igen. Johans 3:e kasse för kvällen. Men 36. Jacobsson ville inte vara sämre och stänkte dit sitt andra med 7 minuter kvar av matchen till 3-7, vilket såg ut som spiken i Ormsta-kistan. Dock så sprattlade Ormsta till och kunde fastställa sluresultatet till 4-7. Skotten i andra perioden blev 16-7 med fördel Camelen. Totalt 28-14 vilket säger en del av matchbilden.

Kenta i Camelens kasse var stabil som vanligt och det är inte lätt när spelet är förlagt i motståndarnas zon och sedan kommer det några strö chanser. Sedan skall alla utespelarna ha beröm som krigade på med endast med 9 man. Nu är Camelen uppe på 14 av 18 poäng. Nästa match spelas hemma på Zinken lördagen den 14:e november och då gästar Skå!

Forza le Camel / Webmaster Kokos.

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-05-18
Besökare
390758
Genereringstid
0,0781 sekunder