Athletic Club Camelen Hockey  

3:e raka segern bärgad!

Inlagd: 18 oktober 2015, kl 17:12

Det blev en säker seger hemma mot Hephata på lördagskvällen!

Det blev en kassaskåpssäker seger hemma mot Hephata. Slutresultatet skrevs till sist till 7-0 för hemmalaget. Första perioden bjöd på spel mot ett mål och det var inte Camelens. Men Camelens problem med målskyttet håller i sig men till slut så kunde notoriske målskytten Joakim Malm stänka dit 1-0 i powerplay. Skottstatistiken i första vann Camelen med 21-3.

Även i andra perioden var det bara ett lag på isen och Camelen kunde trumma på och då kunde inte Hephata att stå emot och puckarna började trilla in. Målskyttar i tur och ordning blev Johan Molitor x 2, Joakim Malm igen, Fredrik Rönnmark, Johan Molitor med sitt 3:e för matchen och Rönnmark fastställde slutresultatet till 7-0 med sitt andra nätrassel för matchen. Skotten i andra skrevs till 17-3 för Camelen och totalt blev skottstatistiken 38-6.

Det var en solid laginsats för Camelen och burväktare Kenneth Arvidsson plockade upp sin andra nolla för säsongen på 3 matcher.

Nu skall Camelen träna på i 10 dagar innan det är dags för bortamatch mot Sundbyberg och där siktar vi på 4:e raka innan det är dags för seriefinal mot Täby Titans som Camelen hade hårda duster med för 2 år sedan.

Forza Grönvit / Webmaster Kokos

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-05-18
Besökare
390759
Genereringstid
0,0615 sekunder