Athletic Club Camelen Hockey  

Bortaseger mot G/T efter str!

Inlagd: 18 oktober 2015, kl 17:00

Det krävdes straffar för att Camelen skulle segra mot Göta/Traneberg.

Camelen var lite sega i hemmapremiären och laget startade bortamatchen mot G/T lika segt och som resultat av detta så släppte man inte ett baklängesmål direkt, 47 sekunder. Sedan repade laget sig och det var 2 st spelsugna och spelskickliga lag. Till slut så kunde Camelen kvittera i powerplay genom året komet Joakim Malm och 1-1 var ett faktum. Dock så blev glädjen kortvarigt för de gröna Camelerna och G/T kunde göra både 2-1 och 3-1 inom 4 minuter. Men det finns ändå lite hockey kvar i Camelen trots att det var sent på söndagskvällen på Stora Mossens IP och David Johnson kunde göra 2-3 för Camelen. Camelen hann även kvittera innan perioden var slut denna gången genom Johan Molitor och detta i powerplay. Det var en svängig första period med mycket slarv från båda genom lagen och skotten blev 26-16 till Camelens favör.

Den andra perioden bjöd på ett ställningskrig utan dess like med ett litet övertag för Camelen som fick chansen i powerplay hela 4 gånger dock utan att lyckas ta ledningen. Dock så bjöd Domarduo G/T på en straff då Camelenbacken Hampus Pettersson slog helt korrekt bort en puck i en närkamp med en G/T-spelare som föll. Straffen förvaltades väl och G/T kunde ta ledningen med 4-3 med 5 minuter kvar av matchen. Men Camelen kan man aldrig räkna bort och med knappa 2 minuter kvar så dök han upp. Joakim Malm tryckte in sitt andra mål i matchen och 4-4 tändes upp på resultattavlan. Matchen gick till förlängning. Skotten i andra perioden blev 19-15 till Camelens favör.

Overtime-perioden bjöd på ett konstant tryck från Camelen mot G/T:s kasse då laget drog på sig hela 4 st 2-minutare. Dock så höll inte Camelens PP riktigt den höga klass som laget hade förra säsongen och matchen gick till straffar.

Väl vid straffläggningen var Camelen-keepern Kenta Arvidsson säkerheten själv och stoppade alla tre försöken från G/T och Patric Jacobsson blev Camelens matchvinnare efter en iskall straff som landade i nätet.

Det var ingen bra match från Camelens sida, man såg sega och lite oinspirerade ut men till slut så kunde man plocka hem 2 pinnar iaf. Beröm skall keeper Kenta ha som stod emot när G/T stundtals tryckte på.
5 av 6 poäng plockade och nu vänder Camelen hem för match mot Hephata på Zinken.

Forza le Camel / Webmaster Kokos

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-05-18
Besökare
390758
Genereringstid
0,0791 sekunder