Athletic Club Camelen Hockey  

Vinst i premiären! 6/10

Inlagd: 18 oktober 2015, kl 16:36

Camelen vann i hemmapremiären efter stabilt spel.

Seriepremiären hemma på Zinken blev så bra som AC Camelen hade tänkt! Laget började lite svajigt mot en nykomling som var pigga i benen men efter 7 minuter så hittade Johan Molitor Fd Bylund en helt ren Joakim Malm som gjorde som han inte gjorde förra säsongen, mål alltså. 1-0 till de Gröna Camelerna. Sedan var det gamla goda Camelen och det bara rullade på i gammal god stil. Halvminuten senare gjorde Kapten Wallentin 2-0 efter pass av nyförvärvet Hampus Pettersson som kan bli en attraktion för Camelen i vinter med sitt spelsinne och tunga skott. Ytterligare en minut senare var det trotjänaren Robin Lennell som bröt nollan i sin målkolumn och det var 3-0. Stockholm Bucks krigade på och åkte mycket skridskor och hotade Camelen men rutinen i denna matchen stod Camelen för och Johan Molitor kunde sätta 4-0 i powerplay. Sedan var det dags för Malmen igen som var het och stänkte upp 5-0 innan hesa fredrik ljöd. Skotten i årets första period blev 14-8 till Camelen.

Den andra perioden blev lite avslagen med tanke på resultatet i första samt att Camelen så lite sega ut och att motståndarna i Bucks hade åkte mycket skridskor men knappt åt rätt håll i första. Dock så spelade Camelen på med många fina kombinationer och Rönnmark kunde göra 6-0 efter 2 minuter. Fredrik Njurell fastställde slutresultatet till 7-0. Skotten i andra perioden blev 4-3 till Camelen så det var ingen period i publikens smak.

Dock så skall Camelen vara nöjda med en start i serien med en säker seger samt att burväktare Kenneth Arvidsson såg mycket säker ut och plockade upp sin första nolla direkt.

Dagens hetaste Cameler var poängmaskinen Johan Molitor och pånyttfödde Joakim Malm som stod för 2 st mycket snygga mål. Herr Malm så bättre ut än på länge och kan bli farlig i interna poängligan i vinter.

Forza GrönVit / Webmaster Kokos

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-05-18
Besökare
390758
Genereringstid
0,0615 sekunder