Athletic Club Camelen Hockey  

Isen börjar frysa på!

Inlagd: 8 september 2015, kl 19:58


Ja då börjar sommarvärmen att avta och isarna runt om i Sverige börjar frysa på. Sommarträningarna börjar gå mot sitt slut och nu skall formen och detaljerna börjas finjusteras inför seriepremiärerna. Även Camelens A-lag har tränat på lika bra denna sommar som tidigare somrar och laget siktar nu på 4:e raka seriesegern. Truppen ser redan stark på förhand och sedan skall det in något klassförvärv i sista stund som krydda på glassen! Endast en av fjolåret spelare försvinner ur truppen då Christopher Hellsten tvingas att lägga grillerna på hyllan på grund av en skada från slutet av förra säsongen. Dock finns det en joker i laget i år då Mr Skak, Joakim Malm har tränat hela sommaren i hammarbybacken med backryck så kan kan vi nog räkna hel del ifrån. Enligt säkra källor så siktar Malmen på 100 pinnar på vinterns 21 matcher.

Undertecknad återkommer med ytterligare info om säsongsstarten, istider, status på truppen-spelare för spelare och annat matnyttigt.

Serien för A-laget drar igång den 6:e oktober på Zinkens vita is så rensa kalendrarna och tanka upp vattenflaskorna för ännu en grym hockey Camel vinter.

Forza VitGrön & Vi ses och hörs snart på en rink när dig/ Webmaster Kokos!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-05-18
Besökare
390758
Genereringstid
0,1094 sekunder