Athletic Club Camelen Hockey  

Seg tillställning men vinst!

Inlagd: 16 januari 2015, kl 07:58

I omstarten av serien efter nyår tog Camelen sin 13 raka seger.

I säsongen tredje möte med Västerort Rocks tog Camelen programenligt sin tredje seger mot laget men det var segt i Camelen benen men till slut kunde man kliva av isen som segrare med 3 st pinnar.

Camelen kom endast till start med 9 st utespelare på grund av diverse avhopp mot Rocks och de som spelade var riktigt sega i benen men nygift skytte-kungen Njurell sköt 0-1 till Camelen redan efter 1 minut på pass från kedjekamraterna Bylund och Jacobsson. Sedan började Camelen dra på sig 2-minutare och spelade jämnade ut sig innan hete och kära Njurell kunde stänka upp 0-2 i bortre krysset från vänsterkanten, även denna gång på pass från Bylund och Jacobsson. Även Rocks drog på sig några visningar och Camelen som är effektiva i spelformen Powerplay kunde göra 0-3 genom alltid säkre backen Robin Lennell assisterad av passningskungen Richard Carlsson och Kapten Wallentin. Camelen hann även göra 0-4 innan perioden var slut då Carlsson serverade Marcus Åkerlund ett friläge från blå och efter ett mycket dåligt avslut av annars pricksäkre Åkerlund kunde han lyfta in sin egen retur över den liggande målvaktens benskydd. Camelen var inte bra i första perioden och Rocks hade några chanser mot Keeper-Arvidsson som motade alla 10 skotten. Men detta var ändå ett fall framåt för Rocks som de båda tidigare matcherna legat under med 0-12 i periodpausen så laget kände vittring denna gången då man endast låg under med 4 puckar. Camelen hann avloss 18 st skott mor Rocks-keepern Möller som var bra men ändå fick släpp 4 kassar i första perioden.

Även andra perioden startade dålig för Camelen och spelet gick stå 6 minuter innan laget bestämde sig för att tömma energitankarna och göra ett ryck. Seriens riktiga målkung Patric Jacobsson kunde göra både 0-5 0ch 0-6 inom 24 sekunder, båda gångerna assisterad av backarna Opus Andersson och Lennell. Sedan kunde Åkerlund göra 0-7 10 minuter in i perioden innan Opus Andersson gjorde 0-8, hans 6:e kasse för säsongen innan Vindsnabbe Jacobsson kunde spika slutresultatet till 0-9. Förövrigt hans 30:e mål för säsongen på 13 matcher, inte illa. Andra perioden var inte direkt välspelad med många trötta lirare och Camelen vann skotten med 14-8.

De 15 st tappra åskådarna som tagits sig till Kallhälls ishall denna kväll bjöds inte på mycket underhållningen men fick ändå se en ganska enkel seger för de GRÖNA Camelerna.
Jan-Ove "Skägget" Pettersson hade nämligen med hjälp av några sponsorer löst nya gröna, fräscha tröjor till avslutningen av säsongen. Det blev vinst direkt i de nya stället. Laget är nu uppe i 13 raka segrar och på lördagskväll är det dags för det tredje mötet med Hephata från Husby och då siktar vi på den 14:e.

Packa nu hockeyportföljen och kom till Zinkens ishall på lördag kl 18:30 för att se Sveriges vinstrikaste lag lira lite hockey!

Forza le vert camel! / Webmaster Kokos

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-05-18
Besökare
390756
Genereringstid
0,0928 sekunder