Athletic Club Camelen Hockey  

Kenta höll nollan!

Inlagd: 28 november 2014, kl 08:55


Det blev en hemmaseger på torsdagskvällen för Camelen och keeper-Kenta höll puckarna borta från nätrassel.

Ja hemmamatchen mot Rocks blev inte mycket till match så Rocks hade lite problem med truppen och kom till Zinken med några gubbar för få och då orkade inte laget stå emot Camelen som i och för sig så mycket oinspirerade ut.

Camelen kom till start med 2 femmor och hade lite bättre fart än motståndarna och första perioden slutade hela 15-0 till Camelen och i andra var det mycket avslaget och matchen slutade 24-0 till de VitGröna. Så vi ordar inte mer om denna match förutom att de Rocks-spelarna som vågade komma till Zinken skall ha cred för att de kämpade hela matchen trots att det trillade in puckar lite nu och då. Camelen är obesegrade på Zinkens is de 3 senaste säsongerna!!

Vi ser framåt och redan på söndag är det match igen och då mot Hephata. Det ser ut på förhand att bli en tuff match. Matchen är dock flyttad från Husby ishall till Zinken pga isstrul för Hephata och matchtiden är ändrad till 10:00 så vi får se om detta gynnar eller stjälper Camelen som bruka ha problem att ta sig upp ur bingen!

Forza VitGrön och vi ses på söndag! / Webmaster Kokos

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-01-22
Besökare
427141
Genereringstid
0,0469 sekunder