Athletic Club Camelen Hockey  

Ny bortaseger för Camelen!

Inlagd: 13 november 2014, kl 19:58


5:e matchen på 14 dagar och storseger mot Skå IK.

Ny bortamatch = ny bortaseger för segermaskinen AC Camelen.

Det var lite nervöst i Camellägret inför match. Många gubbar borta och några hade problem med GPS:en men till slut hittade 11 cameler till Allhallen. Med många matcher och träningar i kroppen så var det lite segt i benen och hjärnan på grabbarna och det blev inte bättre när man så laguppställningen för hemmalaget som mönstrade 14 grabbar med bra mycket lägre snittålder än Camelen. Detta späddes på när hemmalaget gjorde 1-0 efter 11 sekunder och ett sus gick genom Camelen-båset. Men som vanligt så behövde de VitGröna bara en lite väckarklocka på att matchen hade börjat. Och som dom vaknade. Skå fattade nog inte riktigt vad som hände och när de gjorde de så var matchen i praktiken avgjord till Camelens fördel. Men vi tar detta från början. Nyblivne pappan Johan Bylund kom till matchen med ett grymt spelsug och kvitterade i sitt andra byte till 1-1 sedan spelade Camelen som i trans och gjorde grejer som bara den kända ryska toppfemman lyckats med tidigare. Pucken gick som på ett snöre flera gånger och alla 5 camelenspelarna vidrörde pucken inom 5 sekunder innan det rasslade till bakom Skå-keepern! Även denna kväll visade Camelenforwardsen att det har sjukt mycket hockey i sig. Första-linen med Johnson-Rönnmark-Jacobsson var riktigt sevärda och andra-linen med Njurell-Carlsson-Bylund var utomjordiska. Bylund hängde dit 2-1 efter 6 minuter. Sekunder senare strutade Jacobsson innan Bylund gjorde sitt tredje för kvällen som gav 4-1 efter 8 minuter. Sedan kom dom i en strid ström genom Jacobsson, Carlsson, Johnson och Carlsson igen. Perioden slutade hela 8-1 till Camelen efter en total överkörning från Camelens sida.

Andra fortsatte på samma spår som första och Åkerlund satte 1-9, 2 minuter in i perioden innan Skå kunde reducera till 2-9 och matchen kändes som om den bara skulle spelas av. Men med 5-minuter kvar så så lade Camelen in en extra växel till och gjorde 4 kassar på 4 minuter innan Skå kunde reducera till kvällens slutresultat som blev 3-13.

Som ni har förstått nu så var Camelen grymma in denna match och detta med minst en hel femma borta. Mannen för kvällen var Johan "Dumlund" Bylund som gjorde 7 pinnar tror jag och han passerade drömgränsen på 100 st gjorda mål i Camelen-tröjan!! Detta är en otroligt bedrift då det känns som om han gjort det på 3 säsonger.

Nu väntar ett lite uppehåll i serien med rekreation för spelarna som kommer tillbaka laddade till tänderna då man möter Sundbyberg borta söndagen den 23:e november och sedan möter man Rocks på Zinken onsdagen den 26:e.

Forza VitGröna och fullfart mot serievinst!! / Webmaster Kokos.

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-17
Besökare
426340
Genereringstid
0,0625 sekunder