Athletic Club Camelen Hockey  

Seger igen! 2-7 mot G/T.

Inlagd: 11 november 2014, kl 18:21

Det blev en 2-7 seger borta mot Göta/Traneberg sent i söndagskväll!

Klockan 23:00 i söndagskväll blåste domarduon av matchen mellan G/T och Camelen en match som Camelen säkert vann efter att ha dominerat och spelat ut G/T i första perioden. Matchen inleddes med mycket hög fart från båda håll men Camelen var effektivast och mest väl organiserade. 0-1 gjordes redan efter 3:31 av Fredrik Rönnmark på pass från Jacobsson/Bylund, detta efter att pucken gått på ett snöre mellan spelarna och sedan avslutats kallt har Herr Rönnmark. Dryga 2 minuter senare var det dags igen för nätrassel för Camelerna efter att Åkerlund slagit året flippmacka från förlängd mållinje till Patric Jacobssons blad på bortre blå vilket gav Jacobsson friläge som undertecknad kyligt la in i öppen kasse efter att ha fintat bort G/T-keepern. Ytterligare 2 minuter senare var det dags igen då Fredrik Wallentin tryckte in 0-3 efter en fin genomskärare genom anfallszonen till Wallentin. I detta läget var det bara ett lag på planen som lirade hockey och det var inte hemmalaget. Sedan drog Camelen på sig en tvåa och då visade hemmalaget lite klass när man satte 1-3 i powerplay. Men glädjen blev inte långvarig för G/T innan Johan Bylund plockade upp en puck från Njurell och satte 1-4. Som om detta inte var nog innan hesa Fredrik ljöd så fick Camelen chansen i Powerplay och Herr Wallentin kunde trycka dit 1-5 på fin pass från Bylund. Camelen vann skotten med 17-7 i perioden.

Camelen drog på sig 2 st tvåor i början av andra men detta kunde inte G/T dra nytta av utan precis när Camelen blev 5-man på isen så la Patric Jacobsson in 1-6 i öppen kasse efter förarbete av Åkerlund och Wallentin. Men efter ännu en 2:a orkade annars galante Kenneth Arvidsson stå emot längre och 2-6 var ett faktum. Alltså gjorde G/T båda sina mål med en man mer på isen. Powerplay var melodin för kvällen och efter en 2-minutare för G/T så tryckte David Johnson in 2-7 efter att ha fiskat upp en målvaktsretur på Robin Lenells tunga backskott. G/T var lite hetare i andra jämfört med första men kunde ändå inte hota Camelen trots att man vann skottstatistiken med 17-12 i perioden. Tyvärr fick en G/T-lirare kliva av isen i andra efter ha gått på pumpen i anfallszonen men som sagt man skall inte gena genom anfallszonen med huvudet nerböjt!

Bäst i Camelen denna aftonen var firma Jacobsson, Rönnmark, Bylund och Wallentin som var inblandade på ett eller annat sätt i 6 st av 7 mål.

Detta var som vanligt en stabil laginsats från Camelens sida och Coach Skägget Pettersson med wingman Lundman var mycket nöjda med de VitGrönas insats denna aftonen. Det är en fröjd att se dessa grabbarna att lira säger Skägget när Aftonbladet når honom på väg hem i bilen efter matchen. Nu väntar en vilodag innan det blir en lätt matchvärmning på tisdag innan laget reser till Ekerö på onsdag för att möta Skå.

Forza le Camel och kriga på VitGrön! / Webmaster Kokos

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-01-22
Besökare
427160
Genereringstid
0,0469 sekunder