Athletic Club Camelen Hockey  

Seger mot Falcons!

Inlagd: 10 november 2014, kl 07:15

Till slut blev det en seger för Camelen hemnma mot Falcons i säsongens tredje match.

Det började bra för Camelen som gjorde 1-0 tidigt i första genom Joakim Malm. Sedan blev det en kamp mellan Falcons duktiga keeper och Camelens ineffektiva spelare vilket gjorde att det endast stod 1-0 till Camelen efter första perioden. Dock så var det inte direkt jämt i skottstatistiken men Falcons keeper skall ha lite beröm även om Camelens spelare sköt som ungdomar.

Även andra blev lika som den första perioden, spel mot ett mål helt enkelt och till slut så besegrade Johan Bylund och Martin Zaar den storspelande keepern i borta-kassen och 3-0 var ett faktum. Dock så fick inte alltid utmärkte Camelen-keepern Kenneth Arvidsson hålla årets första nolla då Camelen-backarna slarvade i ett uppspel med 1 minut kvar av matchen vilket gav ett friläge som inte herr Arvidsson lyckades avstyra.

Ett litet extra plus till Richard Carlsson som stod för 2 assist i matchen. Det skall dock uppmärksammas att 2 st gamla trotjänare var tillbaka i Camelen-tröjan, Dennis Hallam & Christoffer Westerberg-Hellsten gjorde båda säsongsdebut och gjorde det mycket bra. Camelen har fått en smakstart på säsongen och har nu 3 raka segrar och möter G/T borta sent på söndagkväll.

Forza VitGrön!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-01-22
Besökare
427138
Genereringstid
0,0469 sekunder