Athletic Club Camelen Hockey  

Seger mot Hephata!

Inlagd: 5 november 2014, kl 21:59

Camelen inkasserade säsongen andra seger i hemmapremiären!

Efter en 0-24 seger borta mot Rocks på fredagskvällen så följdes den upp med ännu en seger, denna gången hemma mot Hephata från Husby.

Matchen började starkt för Camelen och Malmen lyfte lätt in 1-0 efter bara 2 minuter och många trodde att det skulle bli en ny fredagskväll men Hephata med bara 10 st utespelare krigade på. Dock så var det spel mot ett mål i första perioden dock så saknade Camelen både styrka, precision och tålamod så 1-0 stod sig nästan hela perioden till att Hephata fick till en kontring och ett slagga som letade sig in i Niklas bortre kryss och tavlan visade 1-1 i paus men skotten vägde tungt över till Camelens fördel.

Andra började som första och trycket sattes direkt mot Hephata-kassen och Camelen gjorde tidigt 2-1 och 3-1. Dock så började Camelen tappa fokus och drog på sig några utvisningar och då lyckades Hephata skapa lite mot Camelen-kassen och gjorde både 2-3 och 3-3 i power-play. Man började känna av lite nerv i Zinkens ishall där Camelen är obesegrade över 2 säsonger nu men vindsnabbe Patric "PJ" Jacobsson ville andra och tryckte in 4-3 direkt efter teckningen och inte långt senare gjordes 5-3. Dock så tappade då Hephata humöret och delade ut en ful tackling i ryggen på Åkerlund som gav matchstraff sedan försökte man plocka bort genetalierna på Niklas Andersson efter en ful spearing. Camelen kunde sedan fastställa slutresultatet till 6-3.

Det blev lite nerv i matche vid kvitteringen till 3-3 men annars var detta en match som Camelen kontrollerade från start till slutsignal. Bäst i Camelen för dagen var firma Bylund, Rönnmark och Jacobsson. Även offensive Robin Lenell skall ha cred med sina tre pinnar.

2 segrar på 2 matcher och nu laddar laget om till ny match på Torsdag den 6:e då man möter Stockholm Falcons hemma på Zinkens kalla is!

Forza le Camel och vi ses på Zinken / Webmaster Kokos

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-17
Besökare
426338
Genereringstid
0,0469 sekunder