Athletic Club Camelen Hockey  

Seger i Premiären!

Inlagd: 1 november 2014, kl 10:47


Storseger för Camelerna!

Då var seriepremiären i Div 6 Norra avklarad och som de två senaste säsongerna så klev Camelen av isen som segrare.

Matchen slutade 0-24 efter att Camelen haft bra tryck under grillerna hela matchen och de fortsatte trumma på även efter att det trillat in några puckar bakom Rocks tappre keeper. Camelen senaste nyförvärv Niklas Friberg vaktade Camelen-kassen och gjorde detta med bravur och höll nollan så Mr Camelen Kenneth Arvidsson har fått en värdig motståndare om vem som skall hålla i spaden i vinter.

PÅ grund av all ny teknik med online-rapportering så har det inte kommit någon statistik från matchen när det gäller mål och assist men alla grabbarna var upptagning i protokollet så hela laget bidrog. Dock så har Camelen några riktiga fulingar i Njurell och Zaar som båda lyckades med konststycket att dra på sig var sin 2-minuters utvisning, där kan Malmen få lite konkurrens i vinter om vem som skall bli utvisningskung.

När det gäller truppen så ställde Camelen upp med 12 utespelare och laget såg starkt ut efter all sommarträning dock så finns det lite sparkapital då förra säsongens poängkung Johan Bylund vilade likaså Pontus Rönn. Saknas denna match gjorde även de gamla rinkrävarna Marcus Frank, Cribba Hellsten, Pontus Ohlzon och nyförväven Anton Engelholm och Dennis Hallam.
Med andra ord så ser truppen grym ut denna säsong.

Nu laddar vi för hemmapremiären mot Hephata från Husby som gästar Zinken på söndagskvällen kl 20:00, väl mött och vi ses på Zinkens.

Forza VitGrön och länge leve le Camel!!

/ Webmaster Kokos.Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-17
Besökare
426324
Genereringstid
0,0469 sekunder