Athletic Club Camelen Hockey  

Dags för seriestart!

Inlagd: 29 oktober 2014, kl 18:41


Då var det äntligen dags för en ny säsong för Camelen. Eftersom man var outstanding förra säsongen i 4:an där man tog vackra 41 poäng av 45 så blev man degraderad till 6:an i år. Men detta hindrar inte Camelen utan man har tränat på som aldrig förr! Laget har även hunnit med en tränings summercamp och en golfturnering på försäsongen för att öka träningsdosen och svetsa samman laget.

Truppen i år ser om möjligt bättre ut än förr säsongen då laget har spetsat med nygamle snabbskrinnaren Martin Zaar som är tillbaka i huvudstaden samt att trotjänare Dennis Hallam återigen drar på sig den vitgröna Camelentröjan. Sist men inte minst så har burväktare Kenta fått konkurrens i Niklas Friberg 25 år med en hel del puckräddande bakom sig. Det enda orosmolnet på Camelenhimlen är att det har varit mycket barnafödande kring truppen vilket försvårar lite när det gäller åtkomligheten till matcher och träningar men truppen är bred och ändå stark säger Coach Skägget Pettersson med ett leende på läpparna.

Seriepremiären äger rum mot Rocks borta fredagen den 31/10 och Hemmapremiären är 2 dagar senare hemma på Zinkens is mot en ny bekantskap för Camelen i Hephata från Husby.
Camelen kommer till spel med 12 utespelare mot Rocks och förhoppningsvis någon till mot Hephata på söndagen.

Nu laddar vi för en trevlig och förhoppningsvis framgångsrik säsong!

Väl mott och vi ses på Zinken, Forza VitGrön!

/ Webmaster Kokos

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-01-22
Besökare
427143
Genereringstid
0,0469 sekunder