Athletic Club Camelen Hockey  

Bortaviktoria mot Arken!

Inlagd: 24 januari 2014, kl 16:36

Vinst mot Arken efter stabilt spel.

Camelen öppnade bortamatchen mot Arken med en Knock-out teckning och redan efter 5 sekunder så var det dags för Arken-keepern att böja på ryggen och skyffla upp trissan ur kassen. Center Bylund frispelade Rönn som inte gjorde något Camel-fan beskviket! Sedan kom en lite dipp med sämre fart och spel med utvisningar som följd för Camelen i ca 10 minuter sedan började puckarna trilla in. David Johnsson tryckte in 2-0 i öppen kasse efter frispelning av Felix Jonsson i box-play. Även Bylund tryckte in en i box-play cirka minuten senare efter assist av PJ och Duberg. En pånyttfödd Rico lämnades helt solo framför Arken buren och blev frispelad av Åkerlund och Rico rakade in 4-0 bakom en icke reagerande keeper, otagbart! I powerplay styrde Åkerlund in 5-0 efter ett skottpass av Opus från sin backplats. Dock fick Arken sista ordet för perioden när en icing-puck slogs av och när Camelerna slutat lira i tron på avblåsning så trycktes pucken in av Arken-forward och 1-5 prydde resultattavlan när hesa fredrik ljöd för vila. Camelen dominerade och sköt 18 skott mot 8 för Arken men Camel spelade inte på topp.

Andra drog igång och efter 4 minuter stänkte Duberg upp pucken i krysset efter fin pass av Rönn genom hela zonen, 1-6. Sedan var det proppen ur för de VitGröna. 1-7 gjorde av Rico Carlsson på ass från Stekhete Malm. 1-8 genom Robin Lenell i box-play utan assist. 1-9 efter ombytta roller, Malmen fick guldläge på pass från Carlsson och tryckte in trissan i nätmaskorna, dock så skall Åkerlund nästan ha ett assist efter en krock/interference i mittzon som gav läget. 1-10 gjorde av firma Rönn/Bylund i box-play igen. Även Bylund ville visa vem som är bästa poänggöraren i Camelen och stänkte upp 2-11 i powerplay efter pass av PJ. Rönn ville inte vara sämre och kontrade in 2-12 efter förarbete av PJ och Carlsson. Med 23 sekunder kvar så kontrade Ohlzon och försökte lira tillbaka pucken till Rönn och ge denne öppet mål men Arken-backen Svante Eriksson var snabbare och kunde stöta in 2-13 i egen bur. Ohlzon bokfördes för målet och fastställde resultatet 2-13 till Camelen. Skotten i matchen blev 18-32.

En helt okej insats av Camelen men borde ha kunnat göra lite mer mål om man varit lite mer skärpt. Arken krigade på men har man inte fullt manskap så är det tufft att möta spelsugna Cameler. Camelen som jagar seriesegern tillsammans med Täby Titans. Inga poängtapp får ske om något lag skall ta segern. Lagen möts på Zinken lördagen den 1 februari och då avgörs troligtvis serien. Vilka det blir får ni se då så ta er till Zinken.

Förstalinen men Rönn, Bylund och Patric Jacobsson hade lite kemi och stod för 5 mål. Andra med Carlsson tillbaka som center mellan Malm och Åkerlund stod för 4 kassar. Kenta i kassen hade inte riktigt det stödet från utespelarna och tvingades släppa 2 puckar bakom sig men annars en stabil insats från Super-Kenta som nyss låg under kniv på sjukhuset. Snacka om bra läkkött och snabb recovery.

Camelen krigar vidare och redan på lördagkväll klockan 17:00 är det dags igen och då gästar Rocks Zinken för lite spel. Rocks utan poäng borde inte ställa till några problem för Camelen men större under har ju skett. Efter den matchen så är det Seriefinal mellan Camelen och Täby Titans på Zinken.

Vilka skall stå som seriesegrare? Vilket lags bästa lirare och poängplockare skall ta hem poängliga-vinsten?

Ta med er alla ni känner och en stor påse med lördags-godsaker och pallra er ner till Zinken för att heja fram de VitGröna riddarna.

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-06-26
Besökare
395710
Genereringstid
0,0625 sekunder